Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2014

У жовтні традиційно проводиться свято осені для дітей, хворих на ДЦП у терцентрі соціального обслуговування населення Солом’янського району

У жовтні традиційно проводиться свято осені для дітей, хворих на ДЦП у терцентрі соціального обслуговування населення Солом’янського району

У жовтні традиційно проводиться свято осені для дітей, хворих на ДЦП у територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району м. Києва. Ось і цьогоріч 14 жовтня в актовому залі територіального центру було проведено театралізоване свято осені, в якому взяли участь  діти – інваліди, які проходять реабілітацію у відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем та їхні батьки.

Діти  показали  цікаву виставу про осінь, з гарним настроєм та дивовижною щирістю декламували вірші та співали пісні, адже для них музичні заняття найбажаніші у розкладі дня. Наприкінці частувалися смачною гарбузовою кашею.

Але є ще одна приємна новина у житті колективу відділення. 19 жовтня відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс пісенного мистецтва «Зоряні октави», де взяв участь вихованець відділення Кабан Ростислав. Найменший учасник цього конкурсу - 11-річний Руслан, став лауреатом І ступеню в номінаціях «естрадний вокал» та «за волю до перемоги». Діти та працівники територіального центру щиро пораділи за свого улюбленця–лауреата та привітали Русланчика.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена