КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2014

У жовтні традиційно проводиться свято осені для дітей, хворих на ДЦП у терцентрі соціального обслуговування населення Солом’янського району

У жовтні традиційно проводиться свято осені для дітей, хворих на ДЦП у терцентрі соціального обслуговування населення Солом’янського району

У жовтні традиційно проводиться свято осені для дітей, хворих на ДЦП у територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району м. Києва. Ось і цьогоріч 14 жовтня в актовому залі територіального центру було проведено театралізоване свято осені, в якому взяли участь  діти – інваліди, які проходять реабілітацію у відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем та їхні батьки.

Діти  показали  цікаву виставу про осінь, з гарним настроєм та дивовижною щирістю декламували вірші та співали пісні, адже для них музичні заняття найбажаніші у розкладі дня. Наприкінці частувалися смачною гарбузовою кашею.

Але є ще одна приємна новина у житті колективу відділення. 19 жовтня відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс пісенного мистецтва «Зоряні октави», де взяв участь вихованець відділення Кабан Ростислав. Найменший учасник цього конкурсу - 11-річний Руслан, став лауреатом І ступеню в номінаціях «естрадний вокал» та «за волю до перемоги». Діти та працівники територіального центру щиро пораділи за свого улюбленця–лауреата та привітали Русланчика.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.