Головна  →  Новини  →  16 квітня 2014

Громадська ініціатива відзначення свята парку «Орлятко»

Громадська ініціатива відзначення свята парку «Орлятко»

13 квітня за ініціативи Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Колегія молодих управлінців та юристів» та підтримки групи симпатиків  та активістів, що проживають на території Солом’янського району,  відбулось свято «День парку «Орлятко».

У святковому заході  за участю музичного і танцювального колективів брали участь близько 100 мешканців мікрорайону - дорослі та діти.

Учасники свята навчалися сучасному танцю -  «ча-ча-ча», «румба», «самба», ходили по канату та перетягували його, грали в бадмінтон, брали участь у конкурсах пісень, віршів та малюнків. Інтелектуали мікрорайону перевіряли свої здібності у грі в шахи.

Організаторами свята були передбачені винагороди за активну участь у конкурсах та забавах, а саме: грамоти, кульки, прапорці, а для тих, хто змерз - зігріваючі напої (чай та кава).

Мешканці мікрорайону залишились дуже задоволені проведеним у парку «Орлятко» заходом та сподіваються, що започатковане свято буде проводитись щороку, адже для багатьох цей парк є улюбленим місцем відпочинку та розваг.

Фотогалерея 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена