Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2018

Проводиться щорічний десятий Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Проводиться щорічний десятий Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Протягом жовтня 2018 року – січня 2019 року проводиться щорічний Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», мета якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Його організатором виступає Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади. Також в організації заходу беруть участь представники Інституту історії України НАН України, Спілки письменників України.

У конкурсі можуть взяти участь учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На розгляд журі приймаються як індивідуальні, так і групові проекти. Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.

Конкурсні роботи та анкету учасника слід надсилати на адресу [email protected] до 1 грудня 2018 року. Протягом грудня 2018 року  – січня 2019 року роботи переглядатимуть фахівці Інституту історії НАН України і кращі з них у присутності авторів винесуть на розгляд Конкурсної комісії, яку очолює народний артист України Олександр Муратов.

Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2019 року. Переможці нагороджуються почесними грамотами, дипломами та грошовими преміями, отримають подарунки.

Більш детальну інформацію щодо умов конкурсу можна отримати за адресою: vriatuvaty-vid [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена