Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018

У Солом’янському районі відзначили День захисника України

У Солом’янському районі відзначили День захисника України

З нагоди відзначення Дня захисника України у Солом’янському районі проведено низку культурно-масових та інформаційно-просвітницьких заходів.

Так, з метою виховання у молоді патріотизму і поваги до захисників Вітчизни, у закладах загальної середньої освіти та у закладах вищої освіти пройшли святкові концерти, урочисті зустрічі, патріотичні вечори, благодійні ярмарки, уроки гідності та мужності, виставки-презентації учнівської творчості «Німа правда історії». Проведено святкові зустрічі з військовослужбовцями, учасниками бойових дій на сході України, з громадськими діячами.

З метою збереження та розвитку національних, військових традицій, сприяння зміцненню патріотичного духу дітей та підлітків, у підліткових клубах за місцем проживання проведено спортивні змагання, естафети та марафони гідності за участю родин військовослужбовців.

У бібліотечних закладах та у закладах культури району організовано тематичні виставки, виставки-інсталяції, літературні перегляди, години пам’яті «Все пам’ятає батьківська земля: і грім гармат, і визволення день».

З метою вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, представники громадських організацій району поклала квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків захисникам України. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена