Головна  →  Підсумки тижня  →  7 листопада 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 30.10.17 по 05.11.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 30.10.17 по 05.11.17 р.

30 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

30 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку в житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення в навчальних закладах;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про стан відновлення благоустрою території після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок.
За підсумками наради надано доручення.

30 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.

Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи господарства Солом’янського району міста Києва в осінньо-зимовий період 2017-2018 років;
- про стан підключення опалення у житлових будинках та об’єктах соціальної інфраструктури в Солом’янському районі міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

30 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

30 жовтня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Творчість“ (просп. Відрадний, 14/45) проведено майстер-клас з виготовлення трафарету „Ліхтар Джека“ до свята Хелловін. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Творчість“ Семенова І.П. У заході брали участь керівники гуртків та гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Творчість”. Хелловін - традиційне європейське і американське свято з стародавніми кельтськими корінням. Сьогодні його відзначають і багато українців. Адже це відмінний привід урізноманітнити свої будні і взяти участь у чомусь загадковому, містичному і незмінно веселому. Під час проведення майстер-класу гуртківці навчалися вирізати ліхтар Джека - символ, який, згідно з повір’ями відганяє злих духів. Фантазія творчої людини безмежна, але важливо вчасно зупинитися і виявити почуття міри, не втративши при цьому почуття гумору. Адже Хелловін - це пустотливий та кумедний свято, коли люди сміються над своїми страхами, а не насаджують їх. У кожну гарбузину потрібно буде вставити свічку або пропустити гірлянду для підсвічування та розмістити готові ліхтарі Джека на сходах або просто близько свого будинку. Вони створять таємничу святкову атмосферу. Загальна кількість учасників - 35 осіб.

30 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Гай Кадетський, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

31 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

31 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Гавела Вацлава, 23А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

31 жовтня у приміщенні дошкільного навчального закладу № 478 (вул. Семенівська, 5) проведено методичне об’єднання на тему: „Інтегровані заняття в системі сучасної дошкільної освіти“. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. та директор дошкільного навчального закладу № 478 Рахімова З.М. У семінарі брали участь вихователі старших груп дошкільних навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час семінару розглянуто питання:
- про первісне значення терміну „інтеграція“;
- про головні принципи інтегрованого освітнього процесу;
- про структуру інтегрованого заняття мови і мовлення;
- про розвивальні можливості видів емоційно-образної діяльності.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 29 осіб.

31 жовтня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453А) начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. провела нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“, комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Зацеркляна В.А., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“ Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ Шпильова В.М.
Під час наради розглянуті питання:
- про проект Концепції розвитку системи охорони здоров’я в місті Києві;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

31 жовтня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

31 жовтня у приміщенні підлітковий клуб за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ (вул. Волошина Августина, 2) відбувся дитячий розважальний ранок „Свято Гарбузика“ з нагоди Дня Хелловін. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ Григоренко Н.М. У заході брали участь керівники гуртків та гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер”. На Хелловін прийнято ходити в гості або ж зазивати до себе друзів і родичів. Хоча День всіх святих і не є державним святом навіть в англомовних країнах, очевидно, що відзначають його дуже широко. Не так давно цей звичай прийшов і в Україну. Передісторія виникнення Хелловіна детально вивчається, а традиції активно переймаються. Більшість молоді з нетерпінням чекає це свято, щоб побешкетувати і розважитися. Цілі і завдання цього заходу - розвивати творчий потенціал, фантазію, музичні здібності дітей, сформувати їх уявлення про свято Хелловін, вміння згуртовано і дружно працювати в колективі. Приміщення гуртківці оздобили тематичним декором, зокрема, гарбузами, фігурами відповідної тематики, вінками та панно з осінніх гілочок і листя, свічками тощо. Діти брали участь в рухливих іграх та конкурсах, які створили гарний настрій для всіх. Гамірно і весело відзначили Хелловін присутні. Загальна кількість учасників - 33 особи.

31 жовтня у приміщені підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада з питання: „Про формування та реалізацію державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про розмежування повноважень між органами виконавчої влади й органами місцевого самоврядування на засадах субсидіарності й децентралізації;
- про пріоритетні напрями молодіжної політики в умовах децентралізації;
- про поширення й втілення кращих практик реалізації молодіжної політики на регіональному та локальному рівнях, у тому числі інноваційних форм роботи з молоддю;
- про популяризації українських суспільно-державницьких цінностей, зокрема самобутності, соборності, волі і гідності Українського народу, та формування на їх основі національно-патріотичного світогляду дітей та молоді;
- про сприяння створенню умов для участі молодих громадян, молодіжних та дитячих громадських об’єднань у формуванні та реалізації державної молодіжної політики;
- про формування у дітей і молоді моральних цінностей, соціальної активності та громадянської відповідальності, утвердження здорового способу життя;
- про роз’яснювальну роботу щодо негативного впливу на здоров’я тютюнокуріння, вживання алкоголю, наркотичних, інших токсичних речовин;
- про проведення заходів, спрямованих на популяризацію сімейних цінностей, материнства та батьківства.

31 жовтня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV „Про житлово-комунальні послуги“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 „Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків“;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

31 жовтня після капітальної реконструкції відкрили оновлений парк „Юність“ площею майже 4 гектари, який розташовується між вулицями Уманською, Курською, Єреванською та Козицького. У заході брали участь: перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., мешканці Солом’янського району міста Києва. У цьому році провели роботи щодо облаштування освітлення, пішохідної та вело- доріжок, Також у парку відремонтували сходи, встановили лави, урни для сміття, створили газон і живу огорожу з кизильника, висадили 75 кущів і дерев.

1 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

1 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

1 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

1 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

1 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому надано протокольні доручення.

1 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Крутогірної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

2 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

2 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 905 (вул. Донця Михайла, 15А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 905, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

2 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Радик В.І., керівники комунальних підприємств, начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Науменку Д.В. щодо стану виплати заробітної плати працівникам підприємств житлового господарства Солом’янського району міста Києва;
- про надання інформації начальнику Управління з питань звернень громадян виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Бричко О.Л. щодо громадян, прийнятих на особистих та виїзних прийомах головою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю.;
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо створення доступного середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення;
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Науменку Д.В. щодо вжиття заходів з підвищення рівня розрахунків за житлово-комунальні послуги, погашення заборгованості населення за ці послуги та не виникнення її у подальшому;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо пріоритетних напрямів використання бюджетних коштів на 2018-2020 роки;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

2 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ (просп. Комарова Космонавта, 3), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

2 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ (вул. Волошина Августина, 2) проведено лекцію на тему: „Роми в Україні: особливості, традиції та стереотипи“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ Григоренко Н.М. У заході брали участь керівники гуртків та гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“.
Під час лекції обговорювались питання:
- про історію поширення ромів на землі;
- про аспекти ромської історії та культури;
- про риси національного характеру ромів;
- про переслідування та вбивства ромів під час Другої світової війни;
- про Закарпаття як єдину область в Україні, де роми проживають компактно;
- про традиції ромів.
Загальна кількість учасників - 32 особи.

2 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІV кварталі 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Качалова, 40. За підсумками наради надано доручення.

2 листопада у приміщенні спеціалізованої школи № 115 ім. Івана Огієнка (вул. Кавказька, 10) відбувся перший Форум представників громадянського суспільства Солом’янського району міста Києва „Партнерство заради розвитку“. Організацію заходу забезпечили виконуючий обов’язки начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сольська А.П. та голова Громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації Оніщенко Д.М. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації Король О.А., керівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, члени Громадської ради при виконавчому органі Київської міської державної адміністрації (Київської міської державної адміністрації) і Громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації, активісти громадських формувань, представники органів самоорганізації населення Солом’янського району міста Києва.
Під час заходу обговорювались питання щодо налагодження діалогу, напрацювання нових моделей партнерства між членами Громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації та інституціями влади, вироблення рекомендацій із залучення громадськості до підготовки та реалізації плану роботи на 2018 рік.

3 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

3 листопада на вулиці Керченській - на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (106 машин).

3 листопада на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (126 машини).

3 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

3 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

3 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: бульв. Гавела Вацлава, 7В та вул. Машинобудівна, 27. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

3 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери. Організацію свята забезпечили начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю. і виконуючий обов’язки начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Соколова І.І. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., директор Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., представники управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, Солом’янського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві. Присутніх привітали зі святом Андрієвський Д.Й. та Шкуро М.Ю. За плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. нагородив Грамотою голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації 29 осіб. Також народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й. вручив Подяки від народного депутата України 5 особам. Завершив урочистості святковий концерт за участю творчих колективів Солом’янського району міста Києва. Загальна кількість учасників - 300 осіб.

3 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Новопольової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

4 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

4 листопада за адресою: просп. Комарова Космонавта, 28 – на відрізку від проспекту Комарова Космонавта до вулиці Чумака Василя - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (286 машин).

4 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Богданівської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

5 листопада за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (15 машин).

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- загальносистемний тиждень історичної правди на тему: „Українська революція: судити чи зрозуміти“ (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- мовознавчий тиждень на тему: „Золота повінь українського слова“ з нагоди святкування Дня української писемності та мови (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- подія в історії „Майдан у наших думах і у слові“ (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- книжкова виставка на тему: „Дотепне, мудре слово - дітям“ з нагоди відзначення 130-річчя від дня народження радянського дитячого письменника, поета Самуїла Маршака (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека імені П. Вершигори);
- виставка-експозиція на тему: „Мова, душа кожної нації, її святощі, її найцінніші скарби“ з нагоди святкування Дня української писемності та мови (просп. Повітрофлотський, 12, бібліотека ім. І. Світличного); 
- персональна виставка учениці 3-го класу художнього відділення Шуляк Еліни (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- виставка-конкурс витинанок учнів 7-х класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс на тему „Малюємо музику“ творчих робіт учнів школи (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка кращих робіт учнів 9-х класів на осінню тематику (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена