Головна  →  Підсумки тижня  →  31 травня 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 22.05.17 по 28.05.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 22.05.17 по 28.05.17 р.

22 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

22 травня на території Солом’янського району міста Києва проведено профілактичний рейд „Діти вулиці“. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь: начальник відділу з питань організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М., спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Ансерева Г.А., старший інспектор сектора ювенальної превенції Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві Пархоменко В.Ю., фахівець з соціальної роботи Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Немудренко Ю.В. Під час рейду обстежено житлово-побутові умови дітей, які знаходяться на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, як такі, які опинилися в складних життєвих обставинах, розглянуті заяви громадян щодо виконання батьківських обов’язків. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

22 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бублей Т.М., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про технічний стан проїжджих частин вулиць та тротуарів;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття;
- про стан видалення аварійних та пошкоджених хворобами дерев на прибудинковій території;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про вирізування (кронування) гілля дерев на прибудинковій території;
- про нарахування плати (розрахунки) за централізоване опалення.
За підсумками наради надано доручення.

22 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови та заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання плану районних заходів з нагоди святкування Дня столиці та Дня Києва;
- про рейтингову оцінку діяльності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
- про стан боротьби з незаконною вуличною торгівлею;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

22 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

22 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення проспекту Відрадного, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

23 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

23 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 901 (вул. Єреванська, 3А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 901, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

23 травня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“, комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Зацеркляна В.А., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” Шпильова В.М.
Під час наради розглянуті питання:
- про реформування системи стоматологічної допомоги в Солом’янському районі міста Києва;
- про стан виконання Міської цільової програми протидії епідемії ВІЛ-інфекції на 2017 - 2021 роки;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

23 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. брав участь у спецпроекті „Прямий зв’язок з київською міською владою“. В організації заходу брали участь начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців міста Києва. За підсумками прямого зв’язку Бялковський В.В. надав протокольні доручення.

23 травня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) проведено нараду з питання: „День слов’янської писемності й культури - свято духовної єдності“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про популяризацію близькості культур слов’янських народів та їх спільного коріння;
- про пробудження любові до Вітчизни і почуття гордості за належність до великої слов’янської сім’ї, сприяння збереженню слов’янських мов, культури та звичаїв;
- про виховання майбутнього покоління в дусі патріотизму, пошани до своєї історії, культури, мови;
- про спорідненість слов’янських мов, їх ідентичність.
Загальна кількість учасників - 40 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

23 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

23 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. За підсумками прямої телефонної лінії Горпинченко О.І. надала протокольні доручення.

24 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

24 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

24 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат). У заході брали участь: начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Герасименко Ю.В., головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку з доходів фізичних осіб ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у місті Києві Чепурко С.М, головний спеціаліст Правобережного відділення управління фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у місті Києві Задорожня Г.М., заступник начальника відділу платежів до пенсійної системи Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві Дідух О.П., заступник начальника Управління збирання статистичних даних та взаємодії з респондентами в сфері будівництва м. Києва Гейєр Л.І., головний державний інспектор ГУ Держпраці у Київській області Заплесвічко С.В.
Під час засідання розглянуті питання: 
- про стан погашення заборгованості із заробітної плати;
- про причини наявності заборгованості із заробітної плати.
Загальна кількість присутніх - 16 осіб. За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

24 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення. У заході брали участь: начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Герасименко Ю.В., головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку з доходів фізичних осіб ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у місті Києві Чепурко С.М, заступник начальника відділу платежів до пенсійної системи Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві Дідух О.П., заступник начальника Управління збирання статистичних даних та взаємодії з респондентами в сфері будівництва м. Києва Гейєр Л.І., головний державний інспектор ГУ Держпраці у Київській області Заплесвічко С.В.
Під час засідання розглянуті питання: 
- про моніторинг рівня заробітної плати штатних працівників на підприємствах міста Києва за останніми статистичними даними;
- про причини низького рівня розміру середньої заробітної плати на окремих підприємствах Солом’янського району міста Києва та заходи, що вживаються з метою його підвищення.
Загальна кількість присутніх - 10 осіб. За підсумками засідання робочої групи підготовлено протокол.

24 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

24 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

24 травня у громадській приймальні (вул. Металістів, 9) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого виїзного прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

24 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Героїв Севастополя, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

25 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

25 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

25 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., виконуюча обов’язки начальника відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бублей Т.М., виконуюча обов’язки начальника відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П., начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садченко Л.В., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.П., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Федотову К.П. щодо кількості інвалідів війни, учасників бойових дій та учасників війни, які станом на 01.10.2014 перебували на квартирному обліку за місцем реєстрації;
- про надання інформації директору Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В щодо виконання пункту 1 протоколу доручень № 003/59, напрацьованих під час наради 09.06.2016, щодо заробітної плати інспекторів з благоустрою відповідно до проекту „Чисте місто“;
- про надання інформації директору Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Принаді С.І. щодо присвоєних поштових адрес об’єктам нерухомості житлового призначення на території Солом’янського району міста Києва;
- про надання інформації директору Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Хонді М.П. щодо напрямів впровадження механізму децентралізації в Солом’янському районі міста Києва;
- про надання інформації директору Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Турчаку Д.В. щодо стану виконання пункту 13 розділу ІІІ протоколу № 10 розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 28.10.2016 щодо літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2017 році;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

25 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства „Центр первинно медико-санітарної допомоги № 2“ (вул. Солом’янська, 17), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

25 травня у підліткових клуба за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено відкриті заняття та підсумкові концерти з нагоди завершення навчального року для гуртківців цих закладів. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь” Максимович Г.М. та педагоги-організатори підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
У заходах брали участь: педагоги-організатори, керівники гуртків, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва та їх батьки. Присутні переглянули показові виступи гуртківців з художньої гімнастики, рукопашного бою, карате та боксу. Бажаючі мали змогу взяти участь у відкритих заняттях (майстер-класах) з виготовлення: оригамі, оберегів, мотанок, патріотичних браслетів, ліплення з глини тощо.

25 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Солом’янська, 20А. За підсумками наради надано доручення.

25 травня у храмах, церквах, інших культових спорудах, які розташовані на території Солом’янського району міста Києва, проведено святкові богослужіння з нагоди Вознесіння Господнього.

26 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

26 травня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Максима Кривоноса - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (154 машини).

26 травня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (51 машина).

26 травня в закладах освіти Солом’янського району міста Києві відбулись заходи з нагоди свята „Останній дзвоник“, у яких брали участь керівництво та працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

26 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

26 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: просп. Лобановського Валерія, 2 та просп. Повітрофлотський, 40А. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

26 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

26 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення бульвару Чоколівського, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

27 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

27 травня на вулиці Стадіонній - на відрізку від вулиці Липківського Василя Митрополита до вулиці Богданівської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (206 машин).

27 травня у парку „Відрадний“ (вул. Героїв Севастополя, 37А) відбулись районні заходи з нагоди святкування Дня столиці та Дня Києва. Організацію заходу забезпечили: начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Кулікова Т.В. та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., депутати Київської міської ради Непоп В.І. та Кисіль Р.П., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., голова Солом’янської районної організації ветеранів м. Києва Парафейніков Б.Д., працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М., гуртківці підліткових клубів за місцем проживання, мешканці Солом’янського району міста Києва. Гостей свята привітали Андрієвський Д.Й. та Шкуро М.Ю. з нагоди Дня столиці та Дня Києва. В урочистому святковому концерті на літній театральній сцені виступили самодіяльні художні колективи закладів культури Солом’янського району міста Києва. Усі бажаючі змогли взяти участь у майстер-класах з виготовлення топіарію, скрапбукінгу, орігамі, витинанок, для дітей - розмальовка аквагримом. Також у парку відбулись спортивні розваги, а саме, перетягування канату, веселі старти, показові виступи з карате, боксу, айкідо, художньої гімнастики, східних єдиноборств „Дракон“.

27 травня у приміщенні Клубний заклад „Будинок культури „Жуляни” (вул. Героїв Війни, 14) проведено святкову концертну програму для мешканців Солом’янського району міста Києва з нагоди Дня столиці та Дня Києва. Організацію заходу забезпечили: начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л. та директор Клубного закладу „Будинок культури „Жуляни” Колісник Є.О. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., депутат Київської міської ради Кисіль Р.П., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., директор Клубного закладу „Будинок культури „Жуляни” Колісник Є.О., мешканці Солом’янського району міста Києва. Присутні переглянули концертну програму за участю самодіяльних художніх колективів Клубного закладу „Будинок культури „Жуляни”.

27 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Гаврилюка Олександра, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

28 травня за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (19 машин).

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено такі заходи:
- загальносистемний день інформування на тему: „Діалог слов’янських спільнот“ з нагоди святкування Дня слов’янської писемності і культури (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемний тиждень краєзнавства на тему: „Хто хоч раз побачив, все життя кохає Київ“ з нагоди святкування Дня столиці та Дня Києва (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- літературно-краєзнавча мандрівка на тему: „Від Соломи до Хмарочосів“ (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- перегляд літератури на тему: „Коли життя без кайфу - кайф“ з нагоди Всесвітнього дня пам’яті людей, померлих від СНІДу (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- літературний портрет на тему: „А гусі - лебеді летять…“ з нагоди 105-річчя від Дня народження українського письменника, драматурга, фольклориста Михайла Стельмаха (вул. Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- тематично-інформаційна довідка на тему: „Нові імена на карті Солом’янки“ (вул. Новгородська, 5, бібліотека ім. О. Новікова-Прибоя);
- гра-вікторина на тему: „Червоний, жовтий, зелений“(бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- книжково-ілюстративна виставка на тему: „Мамо, мамо, вічна і коханна…“ з нагоди святкування Дня матері (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- майстер-класи на тему: „Вправні рученята“ (вул. Максима Кривоноса, 19, бібліотека ім. О. Пироговського);
- виставка творчих робіт випускників художнього відділення (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- концерт на тему: „Любій матусі“ з нагоди святкування Дня матері (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- урочистий захід „Випуск 2017“ (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- творча зустріч з дитячим симфонічним оркестром з держави Ізраїль (бульв. Гавела Вацлава, 69, дитяча музична школа № 14 ім. Д. Кабалевського);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів з нагоди святкування Дня столиці та Дня Києва (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- святковий захід „Як тебе не любити, Києве мій“ з нагоди святкування Дня столиці та Дня Києва (вул. Героїв війни, 14, клубний заклад „Будинок культури Жуляни“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена