Головна  →  Підсумки тижня  →  30 березня 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 13.03.17 по 19.03.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 13.03.17 по 19.03.17 р.

13 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

13 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“. У нараді брали участь керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан благоустрою прибудинкових територій;
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про стан роботи пасажирського ліфту в житловому будинку;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про стан укладання та ремонт асфальтного покриття;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

13 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови та заступником голови, керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання завдань по набору контрактників на військову службу;
- про стан затвердження фінансових планів комунальних підприємств;
- про рейтингову оцінку діяльності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

13 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

13 березня у приміщенні спеціалізованої школи № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу „Грааль“ (вул. Преображенська, 17) проведено семінар-практикум на тему: „Сучасні підходи до організації позакласної роботи на уроках математики“. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. та директор спеціалізованої школи № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу „Грааль“ Лазебник Н.С. У семінарі брали участь вчителі математики загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час семінару розглянуті питання:
- про етапи формування у школярів вмінь і навичок застосування прийомів розумової діяльності;
- про навчання учнів критично мислити, вирішувати самостійно поставлені завдання на основі аналізу інформації, що надходить з різних джерел, брати участь у дискусіях, доводити правильність своєї думки, спільно вирішувати значущі проблеми;
- про усвідомлення зв’язку математики з іншими предметами;
- про актуальність та перспективність використання інтерактивних відеоуроків при викладанні математики;
- про стимулювання пізнавальної активності вихованців, розвиток інтересу до математики.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 31 особа.

13 березня у приміщенні підліткового клубу місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила“ відбулась виставка дитячих малюнків на тему: „День українського добровольця очима дітей“. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила“ Желіба Т.Д. Мета заходу - сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню уваги та турботи до учасників добровольчих формувань, підтримці ініціатив громадськості. У заході брали участь керівники гуртків та гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила“. Гуртківці ознайомили присутніх зі своїми творчими роботами, в яких втілили повагу до мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Усі присутні поринули в атмосферу сьогодення України. Загальна кількість учасників - 45 осіб.

13 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Уманської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

14 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

14 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Гавела Вацлава, 23А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

14 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII (зі змінами та доповненнями) „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“;
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV (зі змінами та доповненнями) „Про житлово-комунальні послуги“;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 „Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків“;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

14 березня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) проведено тренінг на тему: „Обіг наркотичних речовин у закладах охорони здоров’я“. Організацію заходу забезпечила виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рибак І.В. У заході брали участь: асистент кафедри паліативної та хоспісної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика Брацюнь О.П., менеджер програмної ініціативи „Громадське здоров’я“ Міжнародного фонду „Відродження“ Шаповал К.Ю., асистент кафедри організації та економіки фармації Національного медичного університету ім. О. Богомольця Дацюк Н.О., консультант Міжнародного фонду „Відродження“ Коваль О.В., асистент кафедри паліативної та хоспісної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, лікар паліативного відділення Київської міської клінічної лікарні № 2 Максимова З.В., представники лікарень, центрів первинної медико-санітарної допомоги Солом’янського району міста Києва, працівники управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Під час тренінгу розглянуті питання:
- про роль лікаря загальної практики в наданні паліативної допомоги;
- про досвід надання паліативної допомоги;
- про порядок розрахунку потреби опіоїдів для медичних цілей;
- про лікування хронічного больового синдрому та адекватні схеми знеболення.
Виступили: Брацюнь О.П., Шаповал К.Ю., Дацюк Н.О., Коваль О.В., Максимова З.В.
Присутнім надані методичні рекомендації. Загальна кількість учасників - 45 осіб.

14 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

14 березня у приміщенні гімназії біотехнологій № 177 (вул. Курська, 12) проведено перевірку стану виховної, профілактичної роботи з учнями. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У перевірці брали участь начальник відділу з питань організації профілактичної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М., начальник відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сичинська О.О. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів гімназії біотехнології № 177 Солом’янського району міста Києва. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

14 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) проведено нараду з питання: „Про основні методи мотивації дітей та молоді до спорту“. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан здоров’я дітей та молоді в Україні;
- про методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації до здорового способу життя у дітей та молоді;
- про суб’єктів спільної діяльності та цільові групи з формування позитивної мотивації до спорту у дітей та молоді;
- про мету, стратегії та завдання, концепції формування позитивної мотивації до здорового способу життя у дітей та молоді;
- про зміст, форми і методи організованого навчання та самоосвіти.
Загальна кількість учасників - 41 особа. За підсумками наради підготовлено протокол.

14 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила“ відбулася зустріч з ветеранами антитерористичної операції з нагоди Дня українського добровольця. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила“ Желіба А.Ю. У заході брали участь керівники гуртків та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. До підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила“ завітали ветерани антитерористичної операції - Кирилюк Володимир, Збугкін Олександр, Карпець Віктор, Панкратов Володимир, Азза Сергій. Бійці поділились спогадами про події на Сході України, про мужніх побратимів, які й досі захищають нашу державу. Гуртківці мали змогу задати питання героям-воїнам та подарувати свої малюнки на згадку бійцям з нагоди Дня українського добровольця. Загальна кількість присутніх - 50 осіб.

14 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії Бялковський В.В. надав протокольні доручення.

15 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

15 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

15 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) відбувся круглий стіл на тему: „Процедура проведення попередніх та періодичних медичних оглядів працівників“. Організацію заходу забезпечила завідувач сектора з питань охорони праці Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Римар-Щербина О.В. У заході брали участь: перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В., начальник відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області Красножон Р.П., головний державний інспектор відділу експертизи умов праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Київській області Дяченко Д.К., головний спеціаліст - довірений лікар Департаменту правової роботи і охорони праці Федерації профспілки України Легков В.А., головний спеціаліст сектора з питань охорони праці Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко Ю.А., представники підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва. Учасникам семінару надані рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість присутніх - 44 особи.

15 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

15 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стосовно законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

15 березня у приміщені підліткових клубів, які функціонують на території Солом’янського району міста Києва, відбулися години спілкування на тему: „День українського добровольця - вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України“. Організацію заходу забезпечили виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь гуртківці підліткових клубів за місцем проживання, які функціонують на території Солом’янського району.
Під час годин спілкування обговорювались питання:
- про постанову Верховної Ради України від 17.01.2017 № 1822-VІІІ „Про встановлення Дня українського добровольця“;
- про День українського добровольця як одну з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців;
- про роль добровольців у захисті східних кордонів України;
- про волонтерів та їх внесок у боротьбу за незалежність нашої Батьківщини;
- про огляд літератури до Дня українського добровольця.
Загальна кількість присутніх - 65 осіб.

15 березня у приміщені спеціалізованої школи № 64 (вул. Ушинського, 32) відбувся семінар-практикум на тему: „Національно-патріотичне виховання молодої особистості завдяки вивченню традицій та звичаїв українського народу на уроках та позакласній роботі з української літератури“. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. та директор спеціалізованої школи № 64 Солом’янського району міста Києва Юшко О.В. У семінарі брали участь вчителі української мови та літератури загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час семінару розглянуті питання:
- про національно-патріотичне виховання як складову формування особистості школяра у процесі позакласної роботи з української мови та літератури;
- про виховання в учнівської молоді національної самосвідомості, налаштування на осмислення, моральних та культурних цінностей, історії, систему вчинків, які мотивуються любов’ю, вірою, волею, усвідомленням відповідальності;
- про виховання поваги та любові до державної мови;
- про вплив мовного середовище на формування учня;
- про формування моральних якостей особистості, культури поведінки.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 41 особа.

15 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого виїзного прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

15 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Металістів, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

16 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 905 (вул. Донця Михайла, 15А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 905, стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення. 

16 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в І кварталі 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Качалова, 40. За підсумками наради надано доручення.

16 березня у приміщені науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Антонова, 3) відбувся семінар на тему: „Зміст роботи практичного психолога школи по розвитку психологічної культури педагогів“. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І. та директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. У семінарі брали участь практичні психологи загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час семінару розглянуті питання:
- про методику психологічної культури у педагога;
- про концепцію психологічної служби у загальноосвітніх навчальних закладах;
- про створення умов, які сприяють розвитку здібностей кожної дитини; 
- про можливості для самовираження, розкриття творчого потенціалу, розвитку самостійності мислення, активізації їхньої пізнавальної активності, зацікавленості у відкритті нового;
- про формування групової згуртованості і навичок спілкування з однолітками та дорослими;
- про збереження психічного здоров’я і попередження емоційних розладів, знімання психічного напруження, яким супроводжується у дітей період адаптації;
- про вивчення причин неуспішності у навчанні та пошуки шляхів їх подолання.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 38 осіб.

16 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо стану виконання протоколу доручень № 003/14, напрацьованих під час наради 12.02.2016 у частині збору квартирної плати та розрахунків за електроенергію підрядними організаціями;
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо стану здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам;
- про надання інформації керівникові апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Бондаренку В.В. щодо стану проведення у 2017 році щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець“;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо стану виконання проколу доручень № 003/15, напрацьованих під час засідання 23.02.2017 оперативного міського штабу з підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду 2016 - 2017 років;
- про підготовку інформації директору Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо вжиття заходів з відновлення благоустрою території Солом’янського району міста Києва після закінчення зимового періоду;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

16 березня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства „Центр первинно медико - санітарної допомоги № 1“ (просп. Комарова Космонавта, 3), в якому брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рибак І.В. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

17 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

17 березня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (172 машини).

17 березня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (78 машин).

17 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) відбулася нарада з питання стану виконання Указу Президента України від 24.02.2017 № 44/2017 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році“ з метою своєчасного і якісного проведення осіннього 2017 року призову. Провела нараду заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. У нараді брали участь: військовий комісар Солом’янського районного у місті Києві військового комісаріату Асанов С.Л., начальник Солом’янського управління поліції ГУ Національної поліції в м. Києві Василенко П.Ю., завідувач сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Некоз С.В., працівники сектора з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., ректор Державного університету телекомунiкацiй Толубко В.Б., завідувач сектора взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання виявлення корупції Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Харченко П.В., ректор Національного технічного університету України „Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського“ Згуровський М.З., ректор Національного авіаційного університету Ісаєнко В.М., ректор Київського національного університету будівництва і архітектури Куліков П.М., ректор Державного економіко-технологічного університету транспорту Брайковська Н.С., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби;
- про чергові призови громадян України на строкову військову службу в 2017 році.
Виступив - Асанов С.Л. Загальна кількість учасників - 20 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

17 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

17 березня у приміщені спеціалізованої школи № 187 (вул. Волгоградська, 23) відбувся семінар на тему: „Інтерактивні методи навчання на уроках російської мови як спосіб розвитку мовленнєвої компетенції учнів“. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. та директор спеціалізованої школи № 187 Солом’янського району міста Києва Сидоренко І.А. У семінарі брали участь вчителі російської мови загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час семінару розглянуті питання:
- про інтерактивне навчання як технологію успіху в сучасному навчанні та європейський досвід;
- про переваги інтерактивного навчання перед традиційним;
- про методи, прийоми, форми інтерактивного навчання для підвищення ефективності навчального процесу на уроках російської мови;
- про інтерактивне навчання як новітній підхід до організації навчального процесу на уроках російської мови.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 36 осіб.

17 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

17 березня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: бульв. Гавела Вацлава, 7В та вул. Машинобудівна, 27. В об’їзді брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рибак І.В. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

17 березня у приміщені Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району міста Києва (вул. Героїв Севастополя, 35) відбулися районні урочистості з нагоди святкування Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., депутат Київської міської ради, член депутатської фракції „Солідарність“ Непоп В.І., помічник народного депутата України Андрієвського Д.Й. Кисіль Р.П., голова Ради Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг Сурмак В.М., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., завідувач сектора організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Садовська А.Л., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, представники підприємств житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, мешканці Солом’янського району міста Києва. Зі словами вітання виступили Андрієвський Д.Й. та Шкуро М.Ю. За високі досягнення у роботі та з нагоди професійного свята відбулось нагородження подяками від народного депутата України Андрієвського Д.Й. – 8 осіб, грамотами голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. - 3 осіб. Також голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. вручив три грамоти від Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Завершив урочистості святковий концерт за участю самодіяльних художніх колективів Центру дитячої та юнацької творчості, української співачки Тоні Матвієнко та переможниці третього сезону конкурсу „Голос діти“ Еліни Іващенко. Загальна кількість учасників - 300 осіб.

17 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення проспекту Комарова Космонавта, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

18 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

18 березня за адресою: просп. Комарова Космонавта, 28 - на відрізку від проспекту Комарова Космонавта до вулиці Чумака Василя - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (266 машин).

18 березня відбувся суботник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: керівництво та працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, працівники комунальних підприємств, громадськість Солом’янського району міста Києва. Під час суботника очищено територію парків, скверів, схилів, зелених зон від сміття та опалого листя, прибудинкові території житлових будинків (газони, клумби, зелені зони тощо). Зокрема, проводились роботи у парку „Супутник“ та в парку біля кінотеатру „Тампере“.

18 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Авторемонтної та вулиці Козелецької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

19 березня за адресою: вулиця Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кудрявцева О.С. та головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Якубець Ю.Г. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (23 машини).

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено такі заходи:
- загальносистемний Шевченківський тиждень на тему: „З доріг віків, здолавши втому, він в отчий край вернувсь назад“ (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- виставка-хронограф на тему: „Спасибі Вам, захисники!“ з нагоди святкування Дня українського добровольця (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- виставка-портрет на тему: „Добро і зло не падають з неба. Ми їх створюємо.“ з нагоди відзначення 185-річчя від дня народження американського письменника Джона Апдайка (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- година мужності на тему: „Героїзм українських лицарів“ з нагоди святкування Дня українського добровольця (вул. Донецька, 57А, бібліотека ім. І. Багряного);

- зустріч з актуальною книгою на тему: „Аероіони здоров’я“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- літературне відкриття на тему: „Книга на вустах“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова); 
- гра в студії „Грайлик“ з нагоди Всесвітнього дня „Монополії“ (вул. Кривоноса Максима, 19, бібліотека ім. О. Пироговського);
- тематична полиця „Я тільки жінка з крилами Ікару“ з нагоди дня народження української письменниці Ліни Костенко (вул. Західна, 11, бібліотека ім. О. Довженка);
- відкритий урок старшого викладача школи Тарасенка В.І. на тему „Музика і колір“ (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- фестиваль-конкурс учнів фортепіанного відділу на тему: „Природа в музиці“ (бульв. Чоколівський, 25, Київська дитяча музична школа № 7 ім. І. Шамо);

- концерт студентів Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського (бульв. Чоколівський, 25, Київська дитяча музична школа № 7 імені І. Шамо);
- конкурс учнів вокального відділу на тему: „Пісенні Візерунки“ (бульв. Чоколівський, 25, Київська дитяча музична школа № 7 імені І. Шамо);
- участь виконавців на народних інструментах у Всеукраїнському мистецькому фестивалі-конкурсі „На крилах весни“ (бульв. Гавела Вацлава, 69, Київська дитяча музична школа № 14 ім. Д. Кабалевського);
- робота гуртків за фахом, а саме: „Співай якщо можеш“, „Мелодія“, „Фантазія“, „Творча майстерня“, „Мальви“ (вул. Героїв Війни, 14, клубний заклад „Будинок культури „Жуляни“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена