Головна  →  Підсумки тижня  →  31 травня 2016

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 16.05.16 по 22.05.16 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 16.05.16 по 22.05.16 р.

16 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, у якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бабій П.М. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником та заступником голови, виконуючим обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради були розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у неробочі дні;
- про стан благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про заходи з нагоди святкування Дня Європи;
- про стан впровадження Закону України „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

16 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

16 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О.
Під час наради розглянуто питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про питання нарахування (розрахунки) плати за централізоване опалення;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття на прибудинковій території;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про стан роботи пасажирського ліфту в житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про ремонт даху в житловому будинку;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про стан технічного обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливів.
За підсумками наради надано доручення.

16 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Гарматної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. 
За підсумками об’їзду було надано доручення.

17 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

17 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. 
За підсумками обстеження надано доручення.

17 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 403) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1”, комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр” з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” Шпильова В.М., директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр” Зацеркляна В.А.
Розглянуто питання:
- про стан виконання протоколу доручень, напрацьованого під час наради 12.05.2016;
- про стан надання первинної медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва 1551”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

17 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Берестейська”, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо.

17 травня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія” (вул. Єреванська, 3) відбулась нарада з питання: „Здорові звички здоровий спосіб життя ”. Організацію забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та керівник підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І. В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання:
- про принципи здорового способу життя;
- про раціональне харчування;
- про методи боротьби зі шкідливими звичками;
- про інтелектуальний, моральний і духовний розвиток дитини;
- про формування розвитку вольових якостей у дитини та підлітка щодо звичок здорового способу життя. Загальна кількість учасників заходу - 32 особи. Присутнім було надано рекомендації та роз’яснення.

17 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь члени комісії: начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., головний спеціаліст відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Черкасова В.А., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник Солом’янського районного управління юстиції у місті Києві Криценко В.Д., державний нотаріус дев’ятої Київської нотаріальної контори Шарафетдінова Н.В., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуто питання:
- про повернення малолітньої особи, яка перебуває на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації як дитина, позбавлена батьківського піклування, на виховання батькам;
- про зняття з реєстрації малолітньої особи, яка має статус дитини-сироти;
- про надання дозволу на виїзд малолітньої дитини, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, до країн Європейського Союзу та країн, учасників шенгенської зони, а також Республіки Білорусь, Угорщини, Чехії, Словаччини для участі в міжнародних змаганнях у складі збірної України;
- про визначення місця проживання малолітньої дитини;
- про надання висновку до суду щодо визначення способу участі у спілкуванні з малолітньою дитиною;
- про направлення на санаторно-курортне лікування, оздоровлення та відпочинок у літній період у дитячий санаторій малолітньої особи, яка натепер перебуває у Центрі допомоги дітям „Місто щасливих дітей“;
- про надання дозволу на отримання амбулаторної та стаціонарної психіатричної допомоги малолітній дитині;
- про позбавлення батьківських прав щодо малолітньої дитини; 
- про призначення опікуна над майном малолітньої особи, яка має статус дитини-сироти;
- про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

18 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

18 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. провів нараду з питання реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У нараді брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуто питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 09 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва”;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад”.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

18 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 427) відбувся майстер-клас на тему: „Про актуальні питання створення об’єднання співвласників багатоквартирних. Організацію майстер-класу забезпечила начальник відділу по роботі з ЖБК, ОСББ та відомчим житловим фондом управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яресько Г.В. У заході брали участь: генеральний директор Комунального концерну „Центр комунального сервісу” Київської міської державної адміністрації Саркісова К.М., координатор проекту центру навчання ефективним комунікаціям „Платформа комфорту” при Комунальному концерні „Центр комунального сервісу” Київської міської державної адміністрації Вітман В.Д., юрисконсульт відділу дистанційного обслуговування споживачів Комунального концерну „Центр комунального сервісу” Вербицька В.П., керівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівництво КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглядались питання:
- про особливості впровадження Закону України „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку”;
- про підготовчі заходи щодо збору інформації про будинок, взаємодії зі співвласниками багатоквартирного будинку;
- про практичні питання складання необхідних документів для проведення установчих зборів;
- про процедури реєстрації об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.
Виступили: Саркісова К.М., Вітман В.Д., Вербицька В.П. Під час майстер-класу учасникам надано методичні рекомендації. Загальна кількість присутніх - 120 осіб.

18 травня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд на території Солом’янського району міста Києва, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Зокрема перевірено: наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо.
За підсумками перевірки надано доручення.

18 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний інститут”, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

18 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 459) відбувся день спеціаліста акушерства та гінекології за участю фахівців медичних закладів міста Києва. Семінар проводив головний лікар Київського міського пологового будинку міста Києва № 5, головний позаштатний спеціаліст з акушерства та гінекології Департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Макаренко М.В. У заході брали участь: доктор медичних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, заслужений лікар України, завідувач кафедри акушерства, гінекології та медицини плода Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л Шупика Жук С.І., головні лікарі та заступники головних лікарів пологових будинків міста Києва, завідувачі жіночих консультацій, лікарі та акушери-гінекологи медичних закладів міста Києва.
Під час семінару розглянуто питання:
- про аналіз випадків мертвонароджуваності за І квартал 2016 року;
- про тромбофілію в акушерській практиці.
Виступили :
- Макаренко М.В.;
- Жук С.І.
Учасникам семінару надано роз’яснення та рекомендації. Загальна кількість присутніх -110 осіб.

18 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому Шкуро М.Ю. надав протокольні доручення.

18 травня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Здоров’я” (вул. Михайла Донця, 17/46) відбулися показові виступи з художньої гімнастики. Організацію заходу забезпечували: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. Гуртківці підліткового клубу під час виступу виконали різні гімнастичні вправи зі скакалками та обручами, також продемонстрували індивідуальні виступи без предметів. Учасників показових виступів було нагороджено медалями та грамотами. Загальна кількість присутніх - 25 осіб.

18 травня на території Солом’янського району міста Києва перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території в належний екологічний стан, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Зокрема перевірено: стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

18 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Виборзької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О.
За підсумками об’їзду було надано доручення.

18 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

19 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, несанкціонованих звалищ, вивозу сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійних робіт на інженерних мережах, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

19 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення. У заході брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., начальник управління збирання статистичних даних та взаємодії з респондентами в сфері будівництва м. Києва Резва Л.О. заступник начальника Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві Папіленкова Т.О., представники підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання: 
- про моніторинг рівня заробітної плати штатних працівників на підприємствах міста Києва за останніми статистичними даними;
- про причини низького рівня розміру середньої заробітної плати на окремих підприємствах Солом’янського району міста Києва та заходи, що вживаються з метою його підвищення.
Загальна кількість присутніх - 16 осіб. За підсумками засідання робочої групи підготовлено протокол.

19 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат). У заході брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., начальник управління збирання статистичних даних та взаємодії з респондентами в сфері будівництва м. Києва Резва Л.О., заступник начальника Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві Папіленкова Т.О., начальник управління фізичних осіб ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у місті Києві Гоптар М.Н., представники підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання: 
- про стан погашення заборгованості із заробітної плати;
- про причини наявності заборгованості із заробітної плати.
Загальна кількість присутніх - 17 осіб. За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

19 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) начальник фінансового управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Демченко В.М. провела нараду з головними розпорядниками коштів Київського міського бюджету з питань їх освоєння. У нараді брали участь: начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник управління будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю. Під час наради розглянуто питання щодо впровадження Закону України „Про державну службу”.

19 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд території КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1” (просп. Космонавта Комарова, 3). У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено: стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, також стан відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу тощо.

19 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питання стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: виконуючий обов’язки керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Матюхін В.О., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О., виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І., начальник відділу (Центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Вінагіна І.Є., виконуючий обов’язки начальника відділу з питань реєстрації проживання/перебування фізичних осіб Пащенко О.К., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розглянуто питання:
- про надання інформації директору Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіданян О.Г. щодо стану виконання рішення Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України (протокол № 35 від 22.12.2015) „Про затвердження Рекомендацій на тему: „Формування патріотизму та національної свідомості дітей та молоді в сучасних умовах“;
- про підготовку інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Поворознику М.Ю. щодо стану виконання п.8 протоколу доручень № 18, напрацьованих під час наради 28.03.2016 з обговорення питання реалізації наданих повноважень у сфері державної реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб;
- про підготовку інформації першому заступнику директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Панчію Т.М. щодо вжиття заходів спільно з працівниками патрульної поліції по очищенню Солом’янського району міста Києва від покинутих транспортних засобів;
- про підготовку інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо стану виконання протоколу від 17.05.2016 № 058/3/2-33 засідання робочої групи по розробленню організаційно-правових заходів з удосконалення та оптимізації структури управління житлово-комунального господарства міста Києва.
За підсумками наради надано доручення.

19 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та ведення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІ кварталі 2016 року”. У заході брали участь: начальник управління будівництва, архітектури та землекористування Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіку введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами в залежності від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Гарматна, 38. За підсумками наради надано відповідні доручення.

19 травня у приміщенні Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського Національного авіаційного університету (просп. Космонавта Комарова, 1) начальник відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сичинська О.О. провела перевірку стану соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стану організації профілактичної роботи в Авіакосмічному ліцеї ім. І. Сікорського Національного авіаційного університету Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: начальник відділу по організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М., директор Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського Національного авіаційного університету Солом’янського району міста Києва Земляна Г.І. Під час перевірки було обстежено умови утримання, виховання, проживання, харчування, забезпечення активного дозвілля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та є учнями Авіакосмічного ліцею ім. І. Сікорського Національного авіаційного університету. За результатами перевірки підготовлено довідку обстеження.

19 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб.453-а) заступник голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєв П.О. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Гулам О.О. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому Пантелеєв П.О. надав протокольні доручення.

19 травня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила” (вул. Сім’ї Ідзиковських, 37А) відбулися змагання з шашок. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району м. Києва „Либідь“ Максимович Г.М. У заході брали участь: педагоги-організатори та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Молодість“, „Ровесник“, „Червоні вітрила”. Турнір з шашок проводився за швейцарською системою з вибірковим жеребкуванням. За підсумками змагань було визначено переможців та призерів: перше місце посіла команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Червоні вітрила”, друге місце здобула команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Молодість”, третє місце - команда підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Ровесник”. Учасників змагань було нагороджено грамотами та медалями. Загальна кількість присутніх - 30 осіб.

19 травня протягом дня у загальноосвітніх навчальних закладах Солом’янського району міста Києва відбулися урочистості з нагоди Всесвітнього дня вишиванки. Організацію заходу забезпечила начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Заплотінська О.І. У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. День вишиванки - поки ще відносно нове народне свято, покликане сприяти єдності і культурному відродженню багатонаціонального українського народу. У загальноосвітніх навчальних закладах Солом’янського району міста Києва проведено акцію „Моя вишиванка!” (учні та вчителі прийшли на заняття у вишиванках) конкурс плакатів „Ми - українці!”, радіо-лінійку „Україна - вишиванка!”, фестиваль української пісні „Україні -25! Україна – це ми“ тощо.

20 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. Після об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

20 травня на вулиці Козицького ( на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської) відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Герасименко Ю.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (116 машин).

20 травня на вулиці Керченській ( на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна) відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. і головний спеціаліст відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (106 машин).

20 травня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надано відповідні доручення.

20 травня у приміщенні вечірньої (змінної) середньої загальноосвітньої школи № 20 (вул. Металістів, 19) начальник відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сичинська О.О. провела перевірку стану соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стану організації профілактичної роботи у вечірній (змінній) середній загальноосвітній школі № 20. У заході брали участь: начальник відділу по організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М та директор вечірньої (змінної) середньої загальноосвітньої школи № 20 Солом’янського району міста Києва Гонтар О.Т. Під час перевірки було обстежено умови утримання, виховання, проживання, харчування. За результатами перевірки підготовлено довідку обстеження.

20 травня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами вул. Отця Анатолія Жураковського, 10, вул. Очаківська, 3/8. У заході брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

20 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна”, у якій брала участь виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шевченко А.В. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна”, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду було надано доручення.

20 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В.. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення проспекту Перемоги, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ньому. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

21 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою. За підсумками об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, зовнішнього та дворового освітлення тощо.

21 травня за адресою: вул. Героїв Севастополя, 42 ( на відрізку від вулиці Михайла Донця до вулиці Академіка Стражеска) відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кострубіцька Л.І. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі: м. Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської, Хмельницької областей (273 машини).

21 травня в парку імені М. Островського відбувся святковий захід „Молодіжний калейдоскоп”. Організацію заходу забезпечила начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д.Й., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського районного об’єднання підліткових клубів „Либідь”, студенти вищих навчальних закладів, вихованці Палацу дитячої та юнацької творчості Солом’янського району міста Києва. День Європи для нас, українців, особливе свято. І не тому, що географічно Україна є центром Європи. Цей день важливий завдяки прагненню нашої держави стати повноправним членом Європейської спільноти. На початку свята присутніх привітали народний депутат України, перший заступник голови Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Верховної Ради України Андрієвського Д.Й. та голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. Під час заходу проведено: флешмоб, майстер-класи за участю гуртківців підліткових клубів за місцем проживання, виставки дитячих робіт, спортивні ігри та конкурси. Перед відвідувачами свята виступили з вокальними та танцювальними композиціями самодіяльні творчі колективи Центру культури та мистецтв Національного авіаційного університету.

21 травня працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, громадськість Солом’янського району міста Києва (100 осіб) брали участь у загальнодержавному заході з нагоди святкування Дня Європи.

21 травня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Смоленської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд на ній. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріянов І.О. За підсумками об’їзду було надано доручення.

22 травня у Центральному парку культури та відпочинку „Маріїнський” (вул. Михайла Грушевського, 5) відбувся загальноміський захід з нагоди святкування Міжнародного дня сім’ї. Організацію заходу забезпечила начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В.
Від Солом’янського району міста Києва у заході брали участь: начальник відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сичинська О.О., головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Іванова Н.В., педагоги-організатори та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Учасники свята змогли отримати безкоштовні консультації психолога „Центру сім’ї” Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, взяти участь у майстер-класах з виготовлення посуду із паперової лози, ляльок-мотанок. Також вони переглянули презентацію техніки роботи з аквагриму, дитячі малюнки, поробки з бісеру та художнього матеріалу, виставку робіт образотворчого мистецтва багатодітної родини Морозових-Сабадаш. Голова Київської міської державної адміністрації Кличко В.В. нагородив багатодітну матір Морозову-Сабадаш О.Л. подякою Київського міського голови, також подарував автомобіль батькам-опікунам Лелекач О.М. та Лелекачу А.І. дитячого будинку сімейного типу.

Протягом тижня в закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- день інформування на тему: „З витоків словесних скарбів” з нагоди Дня слов’янської писемності і культури (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- загальносистемний тиждень краєзнавства на тему: „Сентименти до мого міста”(бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- літературно-музична година на тему: „День матері - мадонни пресвятої” з нагоди святкування Дня матері (вул. Освіти, 14, Центральна районна бібліотека ім. Ф. Достоєвського);
- вистава - концерт на тему: „Лісова казка” (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- незалежний інтерактивний містичний фестиваль авторів на тему: „Німфа” (вул. Героїв Війни, 14, Клубний заклад „Будинок культури Жуляни“).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена