Головна  →  Новини  →  18 травня 2016

Команда Солом’янського району здобула друге місце на VIII Київському фестивалі рибної ловлі «Золота рибка»

Команда Солом’янського району здобула друге місце на VIII Київському фестивалі рибної ловлі «Золота рибка»

14 травня 2016 року на території рибного господарства с. Забір’я  відбувся VІІІ Київський міський фестиваль зі спортивної рибної ловлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату «Золота рибка».

«Золота рибка» − традиційний захід, що користується успіхом серед сімей, які виховують дітей та молодь з інвалідністю. У цьому році фестиваль об’єднав 60 спортсменів, які продемонстрували свої «рибальські» таланти. Учасниками фестивалю стали діти, якими опікуються Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Солом’янського району й «Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району».

Урочиста лінійка,  змагання протягом 3-х годин, професійне  суддівство, та нагородження переможців і учасників  фестивалю − такою насиченою була програма. У цьому році команда Солом’янського району з результатом понад 2 кг виборола II місце у командному заліку. Друге місце у особистому заліку серед дівчат з результатом більше 1 кг посіла Аня Трохименко.

Також у рамках фестивалю відбувся конкурс стендів «Водний спадок Києва», під час якого  учасники презентували інформацію про водні ресурси району, цікаві легенди та історії про них. Газета, присвячена легенді Києва − річці Либідь, команди Солом’янського району здобула перше місце.

Учасників підтримували та вітали батьки, соціальні працівники, волонтери. Вітаємо переможців з нагородами та зичимо нових здобутків!

Джерело: Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Солом’янського району

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена