Головна  →  Новини  →  9 грудня 2014

Сьогодні у школах і бібліотеках Солом’янки стартував Всеукраїнський тиждень права

Сьогодні у школах і бібліотеках Солом’янки стартував Всеукраїнський тиждень права

У рамках правового тижня заплановані екскурсії школярів до Національної академії внутрішніх справ, до музею історії МВС України,  до Солом’янського районного суду. Також відбудуться зустрічі з представниками правоохоронних органів  району, з представниками Служби у справах дітей, відділу кримінальної міліції у справах дітей Солом’янського РУ ГУ МВС України в місті Києві.

У навчальних закладах Солом’янського району відбудеться Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, також виховні години на теми: «Права людини – найвища цінність», «Дитина під парасолькою прав», «Знайомство  із Законами України», «Толерантність як шлях до Європи», «Мораль – це опора права», «Турбота держави про сім’ю», «Що означає бути відповідальним?», «Українські правозахисні організації та громадськість в боротьбі за права людини» та інші.

Правові години, тематичні виставки, морально-правова експрес-гра, перегляди правової літератури та інші заходи відбудуться у бібліотечних закладах Солом’янського району.

Спільно зі Службою у справах дітей, відділом кримінальної міліції у справах дітей, управлінням юстиції Солом’янського району 10  грудня  2014 року заплановано провести  правовий  турнір у рамках  Всеукраїнського тижня  права  для учнів 9-11 класів шкіл району. Перший  етап  змагання для учнів навчальних закладів району № 7, 43 ,46, 60, 64, 187, ліцею №144,  гімназії № 177  відбудеться  10 грудня 2014 року  на базі ліцею № 144.

Другий етап турніру відбудеться 12 грудня 2014 року на базі інституту психології та права МВС України для учнів шкіл  №: 52, 54, гімназії № 318, юридичного ліцею НАВСУ, ліцею №142, ліцею «Престиж».

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена