Головна  →  Новини  →  25 березня 2024

Повідомлення про оцінку впливу на довкілля ТОВ «АЛЬТФАТЕР КИЇВ»

Повідомлення про оцінку впливу на довкілля ТОВ «АЛЬТФАТЕР КИЇВ»

Департамент екологічної оцінки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України повідомляє, що відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» 15.03.2024 до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля завантажено висновок з оцінки впливу на довкілля від 15.03.2024 Nº 21/01-3604/1 ТОВ «АЛЬТФАТЕР КИЇВ»«Функціонування дільниці обліку та перевантаження вторинних ресурсів ТОВ «АЛЬТФАТЕР КИЇВ» за адресою: 03061, м. Київ, вул. Бакуніна, 3».

Доступ до висновку з оцінки впливу на довкілля забезпечується через Єдиний реєстр з оцінки впливу на довкілля (реєстраційний номер справи - 3604).

Відповідно до частини другої статті 4 повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, інформація про висновок з оцінки впливу на довкілля та рішення про провадження планованої діяльності (13 зазначенням органу, номера та дати їх прийняття) оприлюднюються шляхом розміщення на веб-сайті Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля із зазначенням дати офіційного оприлюднення документа, адресної розсилки згідно з абзацом пʼятим частини десятої цієї статті, а також шляхом оприлюднення на офіційних веб-сайтах районних державних адміністрацій та на офіційних веб-сайтах і дошках оголошень органів місцевого самоврядування територіальних громад, що можуть зазнати впливу планованої діяльності. З цією метою уповноважений територіальний орган, а у випадках, визначених частинами третьою і четвертою статті 5 цього Закону, уповноважений центральний орган надсилає документи та інформацію, зазначені у цій частині, відповідним районним державним адміністраціям та органам місцевого самоврядування не пізніше наступного робочого дня з дня їх надходження або видачі, а районні державні адміністрації та органи місцевого самоврядування оприлюднюють їх не пізніше наступного робочого дня за днем їх отримання. Районні державні адміністрації та органи місцевого самоврядування можуть додатково оприлюднювати документи та інформацію, зазначені у цій частині, в інший спосіб, що разом з іншими способами інформування гарантуватиме доведення інформації до відома мешканців відповідних адміністративно-територіальних одиниць.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена