Головна  →  Новини  →  16 вересня 2014

Активні члени громадської ради при Солом’янській РДА підтримують бійців

Активні члени громадської ради при Солом’янській РДА підтримують бійців

Нещодавно за дорученням Київського міського голови Віталія Кличка у зону АТО було відправлено колону машин з речами, необхідними для забезпечення життєдіяльності 12-го батальйону територіальної оборони, в якому служать кияни.

Члени громадської ради при Солом’янській  райдержадміністрації,  представники Солом’янської районної організації товариства Червоного Хреста м.Києва спільно з  Солом’янським районним військовим комісаріатом долучились до збору речей  для бійців  12-го батальйону територіальної оборони. За їхньої підтримки було зібрано та передано 500 пар шкарпеток, речі побутового вжитку, засоби гігієни та інше.  Актив громадської ради з моменту активних подій  у столиці та на сході країни  вже вкотре не залишається осторонь, підтримуючи громадське патрулювання  вулиць, площ у Солом’янському районі та наших співвітчизників – учасників  АТО. Невдовзі ще одну допомогу буде підготовлено та відправлено  для  Київського 12-го батальйону територіальної оборони, тому всі  охочі  можуть приєднатись до почесної справи та не залишатись байдужими.

Бійцям 12-го батальйону територіальної оборони та всім учасникам АТО хочеться побажати мирного українського  неба над їхніми відважними головами та якнайскоріше повернутись  додому живими та здоровими.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена