Головна  →  Новини  →  16 вересня 2014

Громадська рада при Солом’янській райдержадміністрації надала грошову допомогу бійцям, пораненим у зоні АТО

Громадська рада при Солом’янській райдержадміністрації надала грошову допомогу бійцям, пораненим у зоні АТО

16 вересня  за ініціативи громадської ради при Солом’янській районній у м.Києві державній адміністрації за підтримки головного лікаря Київської міської клінічної лікарні №6 Вадима Крижевського та завідувача відділення травматології  Олександром Лісовим  відбулась зустріч з бійцем добровольчого батальйону «Азов» Олегом Толмачовим -  учасником антитерористичної операції, який отримав поранення під час бойових дій на сході України.

Голова громадської ради при Солом’янській районній у м. Києві державній адміністрації Дмитро Оніщенко, заступник голови громадської ради Ніна Новікова та голова комітету громадської ради з питань соціального захисту ветеранів, інвалідів та малозабезпечених громадян  Борис Парафєйніков  вручили бійцю добровольчого батальйону «Азов» Олегу Толмачову грошову допомогу на лікування, зібрану 11 вересня 2014 року   з пожертв на поминальній панахиді храму Святого Іоанна Хрестителя. Під час представники громадської ради побажали бійцю Олегу Толмачову,  а в його особі і всім захисникам нашої держави здоров’я, сили та бойового духу.

Окрім цього,  минулого тижня  заступник голови громадської ради при Солом’янській районній в м. Києві державній адміністрації – голова Спілки жінок району Ніна Новікова разом з керівництвом Головного управління Національної гвардії України відвідали та вручили грошову допомогу, зібрану жінками, тяжкопораненим бійцям, які лікуються в Центральних військових шпиталях та Опіковому центрі міста Києва.

Зокрема, матеріально підтримали командира взводу БТР Едуарда Масько, солдата патрульного батальйону Сергія Пашкова, солдата резерву Бойчука Володимира та інших бійців. Хлопці вразили своїм оптимізмом, патріотичним настроєм, а Володимир – авторською піснею про Україну, яку написав і співав на підступах до Савур-Могили.

Україно, тобі є ким пишатись, героям слава!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена