Головна  →  Новини  →  25 липня 2014

Зустріч з працівниками підприємства СПКТБ УТОГ

Зустріч з працівниками підприємства СПКТБ УТОГ

Усвідомлюючи особливість ситуації людей з особливими потребами представники управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м.Києва в липні цього року провели зустріч з працівниками підприємства СПКТБ УТОГ, що знаходиться за адресою м.Київ, вул.Нововокзальна, 8.

На зустрічі, за допомогою керівника підприємства Захарченко І.Ю. та її колеги, спеціалісти управління проінформували працівників УТОГ про особливості призначення пенсії по інвалідності дорослим та інвалідам дитинства, а також про можливвість одержання інвалідами дитинства пенсії по втраті годувальника.

Також колектив підприємства було проінформавано про електронні послуги, що надаються Пенсійним фондом, про можливість реєстації на web-порталі Пенсійного фонду (portal.pfu.gov.ua), а також стосовно можливості одержання консультацій в он-лайн режимі за допомогою програми VoIP-Skype.

Спеціалісти розповіли працівникам, що звернувшись до послуг, які надаються через  веб-портал, вони  зможуть отримати інформацію щодо умов, порядку призначення, перерахунку та виплати своєї пенсії, ознайомитись із формами заяв, необхідних для призна-чення, перерахунку та виплати пенсії, отримання допомоги на поховання, а також заповнити їх, користуючись наданими інструкціями.

 В свою чергу учасників зустрічі цікавили порядок видачі та строки виготовлення пенсійних посвідчень, можливість переходу з одного виду пенсій на інший, можливість змін пенсійного законодавства в майбутньому послуги в сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, а також можливіть переведення пенсійної справи за місцем проживання (в м.Київ), в тому числі із зони проведення АТО.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена