Головна  →  Новини  →  5 червня 2014

День Києва на Солом’янці

День Києва на Солом’янці

31 травня в парку ім. М. Островського Солом'янського району відбулись святкування, присвячені Дню Києва. Незважаючи на похмурий день та дощ, жителі району охоче долучились до святкового дійства.

На території парку відбувалися спортивні естафети, перетягування канату, конкурс малюнку на асфальті, інтерактивні ігри, розважальні вікторини для дітей, бук-кроссінг та марафон загадок. Особливим стрижнем програми були книжкові виставки «Бібліотеки просто неба».

«Бібліотечний майданчик»  щиро запрошував, цікаво розважав, щедро обдаровував цікавою інформацією й подарунками. Шість  бібліотек розташувались на території парку. У всіх  була цікава і насичена програма.

Центральна районна бібліотека імені Ф. Достоєвського  святково оформила свій майданчик.  Фото вернісажів «Як тебе не любити, Києве мій» та «Відкрий  для себе бібліотеку»  створили  святкову і привітну атмосферу.  Дорослим і дітям запропонували краєзнавчі вікторини «Цікава моя столиця».

Вікторину  й літературний круїз  під назвою «Світ казковий, загадковий» для дітей організувала бібліотека імені В. Кудряшова. До конкурсу долучились справжні літературні ерудити. 

Конкурс мильних бульбашок для дітей на території бібліотеки імені І. Багряного зібрав найменших киян, а вікторина «Місто в якому я живу» - різновікових шанувальників столиці. На майданчику бібліотеки імені О. Донченка відбувався турнір юних краєзнавців  «Є такий в місті район». Разом з бібліотекою імені В. Чапаєва діти також мандрували «Світами  добрих казок». Конкурс освідчень  «Я признаюсь в коханні Києву»  організувала й  районна бібліотека імені О. Пироговського. Маленькі художники  дарували рідному місту свої подарунки у вигляді малюнків.

Протягом усього свята діти радісно пізнавали світ книги та дізнавались інформацію про рідну столицю. Дорослі ж, у свою чергу, отримали можливість насолодитися виступами колективів дитячих музичних шкіл №15 та №33 Солом'янського району та творчих колективів Академії внутрішніх справ.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена