Головна  →  Новини  →  16 травня 2014

Володимир Бондаренко відвідав Центр надання адміністративних послуг Солом'янського району

Володимир Бондаренко відвідав Центр надання адміністративних послуг Солом'янського району

15 травня голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Бондаренко та голова Державної реєстраційної служби України Ігор Алексєєв завітали до Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації, де ознайомились з роботою Центру надання адміністративних послуг.

Мета  візиту - підписання угоди про співробітництво між КМДА та Державною реєстраційною службою України. Така домовленість дозволить залучити представників Укрдержреєстру до роботи міського та районних центрів надання адміністративних послуг та покращить їх функціонування.

Під час зустрічі в.о. голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Андрій Лапань та керівник апарату Петро Макаренко детально розповіли Володимиру Бондаренко та Ігорю Алексєєву про роботу Центру та продемонстрували процедуру отримання адміністративних послуг в Солом'янській адміністрації.

Керівник КМДА, у свою чергу, зазначив, що місто шукатиме можливості налагодити зв'язки й з іншими державними структурами, аби розширити перелік адмінпослуг, які можна отримати в таких центрах.

Зареєструвати речові права на нерухоме майно можна буде у чотирьох районних Центрах надання адміністративних послуг – Солом’янському, Голосіївському, Дніпровському і Дарницькому, а також у міському дозвільному центрі. Таке розташування представників Укрдержреєстру пришвидшить для громадян можливість оформлення документів.

Довідка

Центр надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації – перший у місті Києві Центр, який було відкрито 28 грудня 2011 року.

На сьогодні центр надає 71 адміністративну послугу:  54 із них послуги структурних підрозділів адміністрації, 13 адміністративних послуг відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Солом’янського району Реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві, 3 адміністративні послуги Міграційної служби України, 1 адміністративна послуга Київської міської державної адміністрації, 1 освітня послуга та видаються 2 види документів дозвільного характеру.

Центр надання адміністративних послуг оснащено автоматизованою системою керування чергою, яка здійснює обмін даними про кількість операторів, що здійснюють прийом  та кількість заявників в черзі.

У середньому за один робочий день Центр надання адміністративних послуг може прийняти понад 500 відвідувачів. Середня кількість звернень на день - 350 осіб, з них 80 % – це суб’єкти підприємницької діяльності. За 2013 рік Центром було надано 17714 адміністративних послуг без урахування реєстраційних дій.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена