Головна  →  Новини  →  20 вересня 2013

Райдержадміністрація привітала партизанів зі святом

Райдержадміністрація привітала партизанів зі святом

20 вересня, з нагоди відзначення Дня партизанської слави в територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району столиці (вул. Волинська, 2) відбувся святковий концерт для ветеранів війни.

Для гостей свята виступали творчі самодіяльні колективи центру, а учасники партизанського руху ділилися з присутніми своїми героїчними спогадами, вражаючи деталізацією спогадів та своєю енергійністю.

Вітаючи ветеранів зі святом заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Андріян Рев’юк від імені голови райдержадміністрації та всієї громади району подякував їм за мужність, стійкість та самовідданість у відстоюванні рідної держави.

Користуючись нагодою, заступник проінформував присутніх про зусилля районної та міської влади в реалізації ініціатив Президента України щодо забезпечення якісних умов життя, перш за все, ветеранів війни, інвалідів, одиноких малозабезпечених пенсіонерів. Солом’янська райдержадміністрація підтримує та забезпечує функціонування територіального центру соціального обслуговування населення, який систематично працює над виконанням завдань Віктора Януковича, надаючи широкий спектр послуг найбільш уразливим верствам населення.

Саме тут малозабезпечені підопічні можуть отримати продуктову, речову, гуманітарну допомогу, скористатись безкоштовними соціально-побутовими послугами у відділенні організації надання адресної допомоги і виконання соціальних програм. У відділенні працюють дві перукарні, два банки одягу, дві майстерні по ремонту взуття, пральня, їдальня, швачка тощо. Також тут діють «Університет третього віку», багато творчих гуртків та власні самодіяльні колективи.

Сьогодні на обліку в територіальному центрі перебуває понад чотири тисячі одиноких непрацездатних громадян та 25 дітей-інвалідів, хворих на ДЦП, які щоденно проходять курс реабілітації у відділенні. Усі вони охоплені увагою та піклуванням добрим на чуйним персоналом на чолі з директором - Галиною Вітавською.

Територіальний центр розширюється, відкриваються нові підрозділи, збільшується об’єм та різноманітність надаваних послуг.

«Реалізовуючи нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, зокрема програму «Україна для людей», територіальний центр соціального обслуговування населення Солом’янського району докладає максимум зусиль щоб вибороти звання одного із кращих закладів по обслуговуванню ветеранів війни, пенсіонерів, інвалідів у м. Києві», - зазначила директор центру.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена