КМДА Київська міська державна адміністрація


18 квітня 2014

16 квітня відбувся легкоатлетичний пробіг «Солом’янська миля» у Солом’янському районі м. Києва на базі стадіону Національного авіаційного університету

16 квітня відбувся легкоатлетичний пробіг «Солом’янська миля» у Солом’янському районі м. Києва на базі стадіону Національного авіаційного університету

З метою популяризації  й розвитку оздоровчого та спортивного бігу серед мешканців району, підвищення масовості руху любителів бігу,  пропагування здорового способу життя серед населення, 16 квітня, вже традиційно, відбувся легкоатлетичний пробіг  «Солом’янська миля»  у Солом’янському районі м. Києва на базі стадіону Національного авіаційного університету.

У змаганнях брали участь команди навчальних закладів, що функціонують на території  району, а також спортсмени ДЮСШ «Старт», громадських організацій, легкоатлети з м. Фастова та м. Бровари. Загалом для участі зареєструвалося 125 осіб.  

Переможців було визначено у різних вікових групах. І місце серед юнаків посів студент  ДВНЗ «Київський електромеханічний коледж»  Савенко Андрій, а серед дівчат – Старкова Вікторія – студентка НАУ. Серед чоловіків І місце виборов  Іващенко Сергій, а серед жінок перему здобула  Бочарова Ольга. У віковій групі «ветерани» – переміг Мельник Володимир.  

Переможці кожної вікової групи були нагороджені медалями, дипломами та  грамотами.

Солом'янська районна в місті Києві адміністрація вітає переможців «Солом’янської милі».

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.