Головна  →  Новини  →  17 квітня 2014

Безпека дитини – передусім

Безпека дитини – передусім

16 квітня відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації було проведено громадські слухання з питання: «Організація оздоровлення та залучення до активних форм відпочинку дітей та підлітків, як дієвий засіб відволікання від негативних проявів вулиці та запобігання правопорушень». Зустріч відбулась за участю керівників підліткових клубів за місцем проживання, представників батьківських комітетів та мешканців району.

Під час зібрання було заслухано питання про реалізацію права дітей на оздоровлення та відпочинок, як одне з найважливіших стратегічних завдань по забезпеченню соціального захисту дітей та відволікання негативного впливу вулиці.

Учасники зустрічі також зазначили про необхідність активізації роботи клубів за місцем проживання, які б урізноманітнили форми і методи роботи щодо залучення дітей і молоді до активних форм зайнятості у позанавчальний час.  Обговорили й питання збільшення секцій і гуртків за уподобаннями дітей та побажаннями мешканців району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена