Головна  →  Новини  →  14 квітня 2014

Солом’янка активно долучилась до загальноміської толоки

Солом’янка активно долучилась до загальноміської толоки

12 квітня у рамках Дня довкілля в Києві відбулася масштабна загальноміська акція «Чиста столиця починається з мене». Солом’янський район охоче приєднався до весняної толоки. Цього дня Солом’янка засяла по-новому: сотні висаджених дерев та кущів, прибрані від опалого листя та сміття парки, сквери та вулиці району.

У суботнику взяли участь працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, голова та члени Громадської ради при Солом’янській РДА, працівники підприємств, установ, організацій, студенти, педагоги та учні загальноосвітніх навчальних закладів, працівники комунальних підприємств та громадськість Солом’янського району м. Києва. Сотні волонтерів завзято прибирали від сміття рідний район та долучилися до його озеленення.

Під час весняної толоки в Солом’янському районі було очищено територію парків, скверів, схилів, зелених зон та  прибудинкових  території житлових будинків. Роботи проводилися у парках «Орлятко», «Відрадний», «Супутник», «Ландшафтний», «Юність», «Тампере», «Вінницький», парку імені М. Островського,  на бульварі імені Івана Лепсе, у скверах на вулиці Гетьмана Вадима, на території мікрорайону «Жуляни», біля пам’ятних знаків на проспекті Червонозоряному, на території медичних закладів, підприємств торгівлі та споживчого ринку, загальноосвітніх навчальних закладів, промислових та науково-дослідних підприємств.

Загалом у суботнику в районі взяло участь майже 8,5 тис. осіб. Ліквідовано 11 несанкціонованих сміттєзвалищ, вивезено 363 куб. м побутових відходів, висаджено 1,884 дерев та 2,895 кущів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена