Головна  →  Новини  →  7 листопада 2018

24 листопада відбудеться профорієнтаційний форум «ПроПрофесії»

24 листопада відбудеться профорієнтаційний форум «ПроПрофесії»

24 листопада 2018 року з 10.00 до 15.00  Київський молодіжний центр проведе профорієнтаційний форум «ПроПрофесії» для учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, їхніх батьків і вчителів.

Метою проведення заходу є залучення шкільної молоді старшого віку до усвідомленого вибору майбутньої професії, сприяння професійному самовизначенню, формуванню відповідального ставлення до планування кар’єри, розширення знань про світ професій. Захід відбудеться у холі чемпіонів НСК “Олімпійський” (м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 55).

У рамках форуму відбудуться інтерактивні презентації у галузі профдіагностики та профорієнтації, виступи представників різних професій, виставка вакансій, дискусії, лекції, тренінги та майстер-класи.

Учасники також матимуть нагоду оглянути експозицію виставково-демонстраційної зали, де будуть репрезентовані винаходи та корисні моделі, взяти участь у майстер-класах щодо їх практичного використання.

Організатор заходу - Київський молодіжний центр. Контактна особа Карасьова Ксенія, тел. (044) 221 92 11, (095) 392 40 01, електронна адреса: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена