КМДА Київська міська державна адміністрація


26 вересня 2018

Максим Шкуро: «Новий Центр надання адміністративних послуг створено на Караваєвих дачах»

Максим Шкуро: «Новий Центр надання адміністративних послуг створено на Караваєвих дачах»

Новий Центр надання адміністративних послуг розпочав роботу на Караваєвих дачах на б-р. Чоколівському, 40. Про це повідомив керівник Солом’янського району Максим Шкуро.

«Приміщення Центру організовано за принципом «прозорого офісу» та «єдиного вікна». Мешканці району можуть швидко, зручно та без черг отримати необхідні адміністративні послуги. У приміщенні створили комфортні умови для мам і дітей, для яких є окрема сучасна кімната з іграшками», − зазначив керівник району Максим Шкуро.

У Центрі облаштовано 19 робочих місць для адміністраторів. У середньому за один робочий день новий Центр зможе прийняти понад 400 відвідувачів. Наразі можна отримати усі необхідні послуги, окрім оформлення паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм та оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Також у Центрі встановлено електронну систему керування чергою, зручні інформаційні термінали, у яких розміщена інформація стосовно процедури отримання послуг, платіжний термінал для оплати адміністративного збору.

Графік роботи Центру на б-р. Чоколівському, 40  (без перерви на обід):

- понеділок -  четвер: 09.00 – 18.00;

- п’ятниця: 9.00 – 16.45.

Нагадаємо, у Центрі надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації можна отримати 151 адміністративну послугу.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.