КМДА Київська міська державна адміністрація


30 липня 2018

У Солом’янському районі провели акцію до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

У Солом’янському районі провели акцію до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми

30 липня біля Солом’янської РДА відбулася соціально-інформаційна акція  «#ПротиДій торгівлі людьми» в рамках загальнонаціональної кампанії з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми.

Учасники заходу роздавали листівки на цю тему перехожим. Фахівці відділу у справах сім’ї, молоді та спорту адміністрації, соціальних служб і представники Управління  патрульної поліції розповіли мешканцям району про види торгівлі людьми, як уникнути небезпеки та куди звертатися в складних ситуаціях.

Акція мала на меті поінформувати громадян про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, коли вони погоджуються на сумнівні вакансії та надто привабливі умови праці.

Довідково. 2013 року Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила  30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. Ключовим завданням цього дня є підвищувати рівень поінформованості громадян про глобальну проблему торгівлі людьми і привертати увагу до тяжкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.