КМДА Київська міська державна адміністрація


4 червня 2018

2 червня, до Дня захисту дітей, влаштували яскраве свято для дітей у парку «Відрадний», де завершено капітальний ремонт

2 червня, до Дня захисту дітей, влаштували яскраве свято для дітей у парку «Відрадний», де завершено капітальний ремонт

2 червня, до Дня захисту дітей, влаштували яскраве свято для дітей у парку «Відрадний», де завершено капітальний ремонт.

«Сьогодні це найкращий парк міста Києва. Встановлено 30 тренажерів, щоб можна було безкоштовно займатися спортом, нове поле для міні-футболу, дитячий майданчик для молодших і старших дітей, доріжки та велодоріжки, вхідну групу, сцену. Ще 4 роки тому, з літака парк виглядав як темна пляма на мапі Києва, тут не було жодного ліхтаря. Зараз парк освітлений, навіть у віддалених частинах, чого ніколи не було», − зазначив керівник Солом’янського району Максим Шкуро.

В оновленому парку висаджено нові дерева, кущі, встановлено паркан з боку НАУ, відремонтовано бювет. Також там облаштовано сучасну систему поливу газонів у центральній частині парку, нові лави та урни для сміття.

На відвідувачів парку цього дня чекала насичена розважальна програма, де кожен міг знайти заняття до вподоби. Працювали творчі та інтелектуальні майстерні, бібліотечне містечко, митці проводили різноманітні майстер-класи, спортсмени продемонстрували свою майстерність на показових виступах. Районна поліція розповіла  про свою роботу, також працювала і правова зона. На оновленій сцені виступили танцювальні та творчі колективи. Гості свята охоче фотографувалися у зеленому лабіринті та біля нового арт-об’єкту «Я ❤ Відрадний».

«Новий символ Відрадного говорить про наше ставлення до Відрадного та всю нашу роботу», − зауважив голова РДА Максим Шкуро. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.