Головна  →  Новини  →  20 квітня 2018

Відбулась V факельна естафета «Біг миру заради гармонії»

Відбулась V факельна естафета «Біг миру заради гармонії»

Нещодавно у Солом’янському районі відбулась V факельна естафета «Біг миру заради гармонії», у якій взяли участь  вихованці та учні дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.

За доброю традицією спортсмени пронесли «Факел миру» вулицями рідного  району. Очолив естафету Віце-президент громадської організації «Марафонська команда «Всесвітній біг заради гармонії»  Євген Фурс, а також призери України та Європи, спортсмени української марафонської команди та спортивного клубу «Санчін».

Спортсмени стартували від ДНЗ № 76,  далі естафету вітали   гучними оплесками та привітальними вигуками  вихованці ДНЗ №№ 360, 376, 191 та 651, де наймолодші учасники зустріли факел з неймовірною теплотою та радістю. Діти цих дошкільних закладів виготовили «Дерево бажань, мрій та миру». Фінішувала естафета на  шкільному подвір'ї середньої загальноосвітньої школи № 69, де учні молодших класів зустріли гостей спортивного свята  щирими й допитливими очима.

Діти  передавали  «Факел миру» з рук у руки. Кожний маленький  учасник заходу  прагнув  передати  всім частинку  добра, злагоди, розуміння.

«Факел миру» продовжить місію дружби та братерства містами Київської області.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена