КМДА Київська міська державна адміністрація


20 квітня 2018

Пенсіонерів навчали механізмам протидії домашньому насильству

Пенсіонерів навчали механізмам протидії домашньому насильству

У рамках реалізації національного проекту «Я маю право!» для людей пенсійного віку – слухачів юридичного факультету Університету третього віку при Територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації провели навчальний тренінг щодо механізмів протидії домашньому насильству.

Під час тренінгу обговорювалися питання на кого поширюється законодавство про запобігання та протидію домашньому насильству, прав постраждалих осіб від насильства, спеціальних заходів щодо протидії домашньому насильству, зокрема порядку застосування термінового заборонного припису та обмежувального припису стосовно кривдника, механізмів взяття його на профілактичний облік та проведення з ним профілактичної роботи, шляхів направлення кривдника на проходження програми для кривдників.

Захід організований фахівцями Четвертого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з членами правничої клініки Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Нагадаємо, що мешканці Солом’янського району міста Києва можуть отримати безкоштовну консультацію юристів та безоплатне супроводження адвокатів у суді, звернувшись до Четвертого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою м. Київ, вул. Максима Кривоноса, 2-А, каб. 900 та який працює з понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00. Телефон для довідок: (044) 593 97 60.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.