Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2013

Щасливі разом

Щасливі разом

Вже не один рік в Україні проводиться цілеспрямована робота по створенню нової форми державної опіки – прийомної сім’ї, а також дитячих будинків сімейного типу. Це надає можливість дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування рости та виховуватися в повноцінній сім’ї. 

На Солом’янці розташований не один будинок сімейного типу, тому керівництво району приділяє особливу увагу прийомним сім’ям. У рамках соціальної ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України» проводяться постійні зустрічі з подібними родинами та надається соціальна допомога від адміністрації району.

Днями заступник голови Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Андріян Рев’юк завітав до прийомної сім`ї, яка створена на базі родини  Держановських.

У сім`ї Держановського Олександра Володимировича та Держановської Снєжани Леонідівни, яка була створена у 2006 році,  виховуються 7 дітей, серед яких 3 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та 4 рідних дітей.

З нагоди Дня усиновлення Андріян Рев’юк подякував батьках за їхню доброту, терпіння і мужність та подарував дітям подарунки. У свою чергу, родина Держановських провела екскурсію гостеві власним будинком та показала сімейні фотографії.

Під час дружньої співбесіди з родиною заступник Голови зазначив: «Ви створили  справжню сімейну атмосферу, де кожен член родини почувається комфортно та захищено. Я вдячний вам за це!»

Після зустрічі найменші члени родини подарували на згадку Андріяну Рев’юку сімейну фотокартку.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена