Головна  →  Новини  →  28 березня 2018

У Солом’янському районі капітально відремонтують парк «Відрадний»

У Солом’янському районі капітально відремонтують парк «Відрадний»

Парк «Відрадний» увійшов у ТОП-10 парків Києва і стане зразковим. Цього року в парку відбудеться масштабний капітальний ремонт, адже останній проводився ще 10 років тому. Серед першочергових робіт − очищення озера, ремонт освітлення у всьому парку, облаштування нових доріжок. Про це повідомив керівник Солом’янського району Максим Шкуро.

Сьогодні, 28 березня відбулася нарада щодо проекту капітального ремонту та благоустрою парку. Участь у обговоренні  взяли представники Солом’янської адміністрації, КО «Київзелендбуд», КП УЗН Солом’янського району, розробники проекту.

Також визначено першочергові  роботи для забезпечення комфортного і безпечного відпочинку мешканців:  заміна лав і  урн; встановлення додаткових у місцях, де потрібні; планується ще один дитячий майданчик; встановлення паркану між парком та стадіоном НАУ; ремонт громадської вбиральні.

Капітальний ремонт передбачає відновлення вхідної групи, влаштування бігових доріжок, поля для міні футболу, спортивного майданчика, капремонту мосту, влаштування майданчика для вигулу собак. У повному обсязі будуть проведені озеленювальні роботи.

Для модернізації парку планується влаштування мережі Wi-Fi та системи відеоспостереження.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена