Головна  →  Підсумки тижня  →  13 березня 2018

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 05.03.18 по 11.03.18 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 05.03.18 по 11.03.18 р.

5 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

5 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва». У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р. О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І.
Під час наради розглянуто питання:
- про стан прибирання снігу на прибудинковій території, вулицях та тротуарах;
- про стан очищення автомобільних дорогах міста Києва від снігу та льодяного покриву;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про відсутність опалення в житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку в житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про пропозиції, зауваження до аварійних служб ПАТ «Київенерго», ПрАТ «АК «Київводоканал» тощо;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через відсутність/несправність лампочок;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

5 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про стан очищення вулично-дорожньої мережі Солом’янського району міста Києва, зокрема, переходів біля зупинок громадського транспорту, тротуарів від снігу;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про стан очищення покрівель будівель від бурульок та снігу;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи внутрішньобудинкових систем централізованого опалення у житлових будинках Солом’янського району міста Києва;
- про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018 рік у розрізі замовників робіт;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

5 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

5 березня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Лідер» (вул. Волошина Августина, 2) проведено майстер-клас з об’ємної аплікації (виготовлення квітів з кольорового паперу). Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Лідер» Григоренко Н. М. У заході брали участь керівники гуртків, вихованці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Лідер», «Веселка» «Полум’я», «Творчість». Мета майстер-класу: навчити дітей створювати виразні аплікативні образи квітів. Гуртківці удосконалювали техніку об’ємної аплікації, вміння працювати ножицями. Такий майстер-клас розвиває творчі здібності дітей, дрібну моторику, колірне сприйняття, композиційні вміння, виховує художній смак, інтерес до виготовлення поробки своїми руками. Під час заняття гуртківці створювали вітальні листівки - подарунки своїм мамам, бабусям з нагоди Міжнародного жіночого дня. Роботи вийшли красивими і незвичними.

5 березня у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості (вул. Героїв Севастополя, 35) відбулись районні урочистості з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня. У заході брали участь: народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрієвський Д. Й., голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю., депутати Київської міської ради, заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., мешканці Солом’янського району міста Києва. Зі словами вітання виступили: Андрієвський Д. Й., Шкуро М. Ю., депутати Київської міської ради. Завершив урочистості святковий концерт за участю вихованців Центру дитячої та юнацької творчості. Загальна кількість присутніх - 340 осіб.

5 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Борщагівської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

5 та 6 березня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено майстер-класи для вихованців цих навчальних закладів з виготовлення вітальних листівок з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня.

6 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

6 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Гавела Вацлава, 23А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

6 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О. А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В. І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV «Про житлово-комунальні послуги» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків»;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

6 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

6 березня у приміщені підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада з питання: «Про формування соціально-правової поведінки підлітків та молоді». Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» Вільшановська І. В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуто питання:
- про озброєння підлітків та молоді знаннями законів, підвищення їхньої юридичної обізнаності;
- про формування у гуртківців правової свідомості;
- про правову соціалізацію особистості;
- про формування у підлітків та молоді поваги до держави і права, розуміння необхідності дотримання вимог законів;
- про вироблення у гуртківців навичок і умінь правомірної поведінки;
- про формування у підлітків та молоді нетерпимого ставлення до правопорушень і злочинності, прагнення протидіяти цим негативним явищам, вміння протистояти їм;
- про методи і форми виховної роботи;
- про профілактичну роботу з підлітками та молоддю;
- про формування у підлітків та молоді здатності до усвідомленої діяльності в суспільному житті на основі засвоєння правових приписів.
Загальна кількість учасників - 27 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

6 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили завідувач організаційного сектору Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В. В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії надано протокольні доручення.

6 та 7 березня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено свят-вечори «Весняна фантазія» для вихованців цих навчальних закладів з нагоди Міжнародного жіночого дня.

7 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

7 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

7 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

7 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Політехнічний інститут», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

7 березня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М. Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І. І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому надано протокольні доручення.

7 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Василенка Миколи, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

9 березня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

9 березня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

9 березня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено лекції на тему: на тему: «Про формування правосвідомості у дітей та підлітків». Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І. В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г. М. та педагоги-організатори підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: педагоги-організатори, керівники гуртків та вихованці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час лекцій обговорювались питання:
- про проведення виховних годин та правових тижнів;
- про засвоєння дітьми та підлітками основних правових знань, норм і правил співжиття в суспільстві;
- про інформування гуртківців про закони та їх тлумачення (розуміння);
- про доведення до дітей та підлітків їхніх прав та обов’язків, які випливають з цих законів;
- про формування правової свідомості, поглядів, переконань і почуттів, що визначають ставлення людини до правових норм, зумовлюють її поведінку в конкретній правовій ситуації;
- про нетерпиме ставлення осіб до правопорушень і злочинів;
- про правові конструкти молоді.
Гуртківці виявили цікавість і активно підтримували дискусію, висловлювали свої погляди і думки, задавали питання. Лекції проходили в досить активному ритмі.

9 та 10 березня проведено екскурсії до Національного музею Тараса Шевченка (бульв. Шевченка Тараса, 12) для вихованців підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва з нагоди Шевченкова дня.

10 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А. І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

10 березня за адресою: вул. Героїв Севастополя, 42 - на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Героїв Севастополя, 35А - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

10 березня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В. В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Каблукова Академіка, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А. Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

11 березня за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконувач обов’язків начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І. В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- літературно-музична кав’ярня на тему: «Життя жінкою живе» з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- ШЕ-ФЕСТ на тему: «Нас гуртують думи Кобзаря» з нагоди Шевченкова дня (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- виставка–подорож на тему: «Відкрий Німеччину для себе» (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- книжкова виставка на тему: «Щасливий дар - творити для дітей» з нагоди відзначення 115-річчя від дня народження української письменниці, поетеси Наталі Забіли (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- виставка-персоналія на тему: «Казкарка лісової кринички» з нагоди відзначення 115-річчя від дня народження української письменниці, поетеси Наталі Забіли (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова); 
- поетичний альбом на тему: «Веселим малюкам» з нагоди відзначення 115-річчя від дня народження української письменниці, поетеси Наталі Забіли (вул. Єреванська, 13, корпус 1, бібліотека ім. О. Донченка);
- година голосного читання на тему: «Казка мов життя. Життя мов казка» з нагоди відзначення 115-річчя від дня народження української письменниці, поетеси Наталі Забіли (вул. Шепелєва Миколи, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- музичне надвечір’я на тему: «Шевченко, музика, рок...» з нагоди Шевченкова дня (вул. Шепелєва Миколи, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- майстер-клас на тему: «Вив’язування хустки в Україні» (вул. Шепелєва Миколи, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- виставка-портрет на тему: «Я не ношу капелюх, щоб ні перед ким його не знімати» з нагоди відзначення 90-річчя від дня народження колумбійського письменника Габрієля Гарсії Маркеса (просп. Відрадний, 14/45, бібліотека №13);
- голосні читання творів Кобзаря «Струни зрячі, вічні струни ти торкнеш рукою» з нагоди Шевченкового дня (вул. Тупикова Генерала, 21, бібліотека № 11);
- концерт з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня (вул. Мішина Михайла, 25, Київська дитяча музична школа № 33 ім. В. Пухальського);
- лекторій на тему: «Сучасна українська музика ХХ-ХХІ століття» (вул. Головка Андрія, 25, Київська дитяча музична школа № 15 ім. В. Щигловського);
- виставка-конкурс творчих робіт на тему: «Весняний настрій» (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс творчих робіт учнів 6-7 класів з нагоди Шевченкова дня (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка скульптур учнів 8-х класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена