КМДА Київська міська державна адміністрація


7 березня 2018

Максим Шкуро привітав жінок Солом’янського району зі святом весни

Максим Шкуро привітав жінок Солом’янського району зі святом весни

Напередодні Міжнародного жіночого дня в Центрі дитячої та юнацької творчості жінок району привітали зі святом весни. Зі словами вдячності звернулися народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро, депутати Київради, представники Асоціації малого та середнього бізнесу району.

«Хочу не просто привітати Вас зі святом, а подякувати за щоденну роботу. Сьогодні тут присутні люди, які працюють у районі та на плечах яких тримається все господарство. Наведу статистику, в Солом’янській РДА працює 88% жінок, у освіті та медицині – 87%. У тому, що район став першим у минулому році велика заслуга саме жінок району. Це якраз ваша праця та здобутки. Бажаю, щоб те ставлення до жінок, яке ви буде відчувати та спостерігати найближчі три дні було не календарним, а щоденним», − зазначив керівник району Максим Шкуро, вітаючи зі святом.

На вході жінкам подарували весняні квіти. Творчим дарунком до свята стали яскраві виступи, які підготували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості та їхні наставники. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.