Головна  →  Новини  →  26 лютого 2018

Солом’янські рятувальники отримали нові дихальні апарати та комплекти бойового одягу

Солом’янські рятувальники отримали нові дихальні апарати та комплекти бойового одягу

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві (ГУ ДСНС) отримало від міської влади 109 комплектів бойового одягу та 8 апаратів зі стисненим повітрям (Drager PSS). Їх уже отримали пожежні частини Голосіївського та Солом’янського районів. Під час вручення комплектів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв заявив, що міська держадміністрація і цього року продовжуватиме оновлення матеріально-технічної бази київських аварійно-рятувальних служб.

«Сьогодні наші рятувальники мають величезне робоче навантаження – майже 40 виїздів щодоби – і повинні бути готові до щоденних ризиків. Наше завдання як міської влади створити їм належні умови роботи. Мова йде про зручний і надійний робочий одяг, інвентар і автомобільну техніку. Минулого року місто виділило 6 мільйонів гривень на потреби ГУ ДСНС у м. Києві. Серед усього іншого, саме за ці кошти і придбані 109 комплектів сучасного бойового одягу українського виробництва, які за якістю не поступаються німецьким зразкам. Також рятувальники отримали 8 апаратів зі стисненим повітрям німецького виробництва, що дають змогу працювати в умовах задимленості», – заявив Петро Пантелеєв.

За словами заступника голови КМДА, цього року місто має намір оновити кількість техніки для пожежогасіння.

«Це буде або кілька одиниць автомобілів, або спеціальний автомобіль для гасіння пожеж у високоповерхових будівлях. Для Києва це дуже актуально, адже лише протягом 2017 року рятувальники ліквідували 5810 пожеж», – сказав заступник голови КМДА.

Джерело: КМДА

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена