КМДА Київська міська державна адміністрація


23 лютого 2018

З 28 по 30 березня у Києві пройде найбільша виставково-навчальна подія beauty-ринку України — 18-й Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo

З 28 по 30 березня у Києві пройде найбільша виставково-навчальна подія beauty-ринку України — 18-й Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo

З 28 по 30 березня у Києві пройде найбільша виставково-навчальна подія beauty-ринку України − 18-й Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo.

Кожен, хто прагне нових знань, постійного підвищення кваліфікації  професійної досконалості, а також стежить за інноваційними розробками в сфері б’юті-технологій, продукції та послуг знає, що Estet Beauty Expo –  це провідник до успіху в індустрії краси.

Щорічно під дахом Міжнародного виставкового центру захід об’єднує понад 35 тисяч провідних майстрів візажу, макіяжу, косметології, нігтьової індустрії, перукарського мистецтва, бізнес представників галузі України та інших країн.

Саме тому за свою 18-ти річну історію Конгрес закріпив за собою репутацію – ідеального місця для навчання, обміну ідеями, ділового спілкування і презентації новинок сезону весна-літо серед профільних фахівців індустрії. Адже саме тут збирається найякісніша аудиторія, щоб побачити, оцінити і вибрати кращі  пропозиції року, отримати професійні навички в ході насиченої програми навчальних заходів, а також підтвердити свою майстерність на відкритих конкурсах і чемпіонатах.

Для учасників Estet Beauty Expo – це перш за все ефективний маркетинговий інструмент просування бренду, розширення дилерської мережі і вирішення безлічі інших бізнес-завдань в найкоротші терміни. У 2018 році Конгрес об'єднає понад 300 провідних компаній, які продемонструють більше ніж 2000 брендів кращої продукції, інструментів і обладнання б'юті-індустрії на 17 000 м ² виставкових площ, що не залишить байдужим навіть найвибагливіших.

Крім того, різноманітні майстер-класи, конкурси та спеціальні пропозиції на стендах учасників будуть радувати гостей заходу усі три дні!

У тематичних розділах Estet Beauty Expo представлять:

Конгрес з прикладної естетики та косметології;

Nail Beauty Expo – виставка для професіоналів нігтьової індустрії;

Hair Beauty Expo – виставка перукарні продукції і обладнання;

Make-up Professional – виставка професійної косметики і аксесуарів для візажу.

Отримати upgrade, реалізувати творчий потенціал і поділитися найсвіжішими ідеями стане можливо завдяки великій навчальній програмі Конгресу, серед якої особливої уваги заслуговують:

• XVIII Міжнародний конгрес з прикладної естетики та косметології в Україні;

• HairTrendShow – шоу-майстер-класи для перукарів і стилістів;

•XIX Міжнародний форум професіоналів нігтьової індустрії;

• VIII Форум візажистів;

• Науково-практична конференція з перманентного макіяжу;

• Хаб масажних інновацій;

• «Lash Flash» – чемпіонат з нарощування вій;

• Конференція «Успішний керівник підприємства індустрії краси»

Завдання навчальної програми Estet Beauty Expo – щорічно підвищувати кваліфікаційні стандарти і задавати тренд розвитку індустрії краси в Україні. Майстер будь-якого б'юті-напрямку знайдуть тут щось для себе.

Крім того, власники салонів краси, Wellness& SPA-центрів зможуть вибрати кращі прибиральне обладнання на виставці Clean Expo, яка традиційно проходить по сусідству.

Сьогодні Estet Beauty Expo є законодавцем трендів весняного сезону індустрії краси та завжди об’єднує все краще для кращих. Грандіозні масштаби, нова програма, ділові зв'язки і клієнти чекають на Вас з 28 по 30 березня.

Ласкаво просимо на свято краси!

Зареєструйте промокод GXDD для безкоштовного відвідування події на офіційному сайті Конгресу

http://beautyexpo.com.ua/uk-UA/visitors/e-ticket.aspx#personal. 

_________________________________________________________________

Міжнародний виставковий центр (Україна, м.Київ, Броварський пр-т 15)

Організатор – ДП «Прем’єр Експо» (ITE GroupPlc / Великобританія).

 

Акредитація представників ЗМІ:

Олександр Казмиришин +380939738616

e-mail: [email protected]



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.