Головна  →  Підсумки тижня  →  29 січня 2018

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 22.01.18 по 28.01.18 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 22.01.18 по 28.01.18 р.

22 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

22 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва». У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку в житловому будинку;
- про стан прибирання снігу на прибудинковій території, вулицях та тротуарах;
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про відсутність холодного водопостачання у житловому будинку;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи вантажного ліфта в житловому будинку.
За підсумками наради надано доручення.

22 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи господарства Солом’янського району міста Києва в зимовий період 2017-2018 років;
- про стан роботи внутрішньобудинкових систем централізованого опалення у житлових будинках Солом’янського району міста Києва;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

22 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

22 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Донецької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

23 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

23 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 904 (бульв. Гавела Вацлава, 23А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 904, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

23 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV «Про житлово-комунальні послуги» (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 «Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків»;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».
За підсумками наради надано відповідні доручення.

23 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 453А) Нарада з керівництвом комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1», комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» та комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. Провела нараду заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. У заході брали участь: начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства «Консультативно-діагностичний центр» Зацеркляна В.А., директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Шпильова В.М.
Під час наради розглянуті питання:
- про профілактичні заходи з упередження розповсюдження кору в медичних закладах Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ «Контактний центр міста Києва», в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

23 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Берестейська», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

23 січня у приміщені підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада з питання: «Соборна наша Україна - єдина країна». Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Гармонія» Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про основні державотворчі події становлення незалежної України;
- про основні засади демократичного та суспільного ладу України;
- про досягненнями України за останні роки;
- про формування у дітей ціннісного ставлення до держави, українського народу, його мови, звичаїв і традицій;
- про формувати у вихованців підліткових клубів особистої відповідальності за долю своєї держави та українського народу;
- про настанови на зміцнення єдності і дружби всіх народів, що проживають на території України;
- про усвідомлення своєї ролі в колективі, державі, світі;
- про вміння робити аналіз подій, фактів, історичних явищ;
- про формування у дітей навичок відповідальної поведінки, розвиток критичного мислення.
Загальна кількість учасників - 36 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

23 січня у приміщенні Інституту модернізації змісту освіти (вул. Митрополита Василя Липківського, 36) відбувся семінар-практикум на тему: «Інноваційні технології для Нової української школи». Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І. та директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. У семінарі брали участь учителі початкових класів - керівники методичних кабінетів загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час семінару обговорювались питання:
- про нові інформаційно-комунікаційні технології та нові освітні моделі;
- про нові розробки українських та зарубіжних ІТ-компаній в царині педагогічних технологій;
- про електронні освітні ресурси, якими вже зараз користуються українські вчителі;
- про нову організаційну культуру класної роботи і процесу навчання в цілому;
- про клас змішаного навчання;
- про уміння учнів вчитися самостійно та шукати всю необхідну інформацію.
Загальна кількість учасників - 54 особи.

23 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії надано протокольні доручення.

З 23 по 27 січня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено виставки дитячих малюнків на тему: «Мрії про Україну».

24 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

24 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 427) відбулась апаратна нарада у голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. У нараді брали участь: перший заступник голови та заступник голови, керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники та працівники структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівники територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій Солом’янського району міста Києва згідно зі списками запрошених.
Під час наради розглядались питання:
- про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік у розрізі замовників робіт;
- про Програму економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018 рік;
- про стан виконавської дисципліни та роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за підсумками 2017 року;
- про стан виконавської дисципліни та роботи із зверненнями громадян у секторі взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Виступили: голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., начальник відділу економіки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Барбазюк М.Б., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор КП «Солом’янка-Сервіс» Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березівський М.В., керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., завідувач сектора взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Харченко П.В. За підсумками наради надано протокольні доручення по кожному питанню порядку денного, підготовлений протокол. Загальна кількість учасників - 284 особи.

24 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

24 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

24 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Політехнічний інститут», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

24 січня у приміщенні громадської приймальні (вул.. Металістів, 9) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого виїзного прийому надано протокольні доручення.

24 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Чумака Василя, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

25 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

25 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат). Проводила засідання комісії заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. У заході брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В., представники - Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Управління збирання статистичних даних та взаємодії з респондентами в сфері будівництва м. Києва, ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у місті Києві, Правобережного відділення управління фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у місті Києві, Головного управління Держпраці у Київській області, заступник начальника відділу перевірок та розслідування страхових випадків Солом’янського районного центру зайнятості міста Києва, підприємств Солом’янського району міста Києва.
Розглянуто питання: 
- про стан погашення заборгованості із заробітної плати;
- про причини наявності заборгованості із заробітної плати.
Загальна кількість присутніх - 15 осіб. За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

25 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. Проводила засідання комісії заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. У заході брали участь: начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Коржик В.В., представники - Правобережного об’єднання управління Пенсійного фонду України в м. Києві, Управління збирання статистичних даних та взаємодії з респондентами в сфері будівництва м. Києва, ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у місті Києві, Правобережного відділення управління фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у місті Києві, Головного управління Держпраці у Київській області, заступник начальника відділу перевірок та розслідування страхових випадків Солом’янського районного центру зайнятості міста Києва, підприємств Солом’янського району міста Києва. 
Розглянуто питання: 
- про моніторинг рівня заробітної плати штатних працівників на підприємствах міста Києва за останніми статистичними даними;
- про причини низького рівня розміру середньої заробітної плати на окремих підприємствах Солом’янського району міста Києва та заходи, що вживаються з метою його підвищення.
Загальна кількість присутніх - 14 осіб. За підсумками засідання робочої групи підготовлено протокол.

25 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 905 (вул. Донця Михайла, 15А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 905, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

25 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: «Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в І кварталі 2018 року». У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Солом’янська, 20А. За підсумками наради надано доручення.

25 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник відділу з питань майна комунальної власності Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бандура І.І., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач А.Г., виконуючий обов’язки начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Степанченко Н.А., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» Радик В.І., керівники комунальних підприємств, начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Гудзю А.А. щодо стану виконання комплексу робіт з підготовки уточнених переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Києва та внесення відповідних змін у розпорядчі документи;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Старостенко Г.В. щодо стану виконання Плану заходів з підготовки та відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав;
- про надання інформації директору Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо стану виконання протоколу засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 17.01.2018 № 4 «Про роботу пунктів обігріву в приміщеннях житлово-комунальних організацій, медичних установ та територіальних центрів соціального обслуговування району на період ускладнення погодних умов»;
- про надання інформації директору Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. переліку закладів, які знаходяться в оперативному управлінні Солом’янського району міста Києва;
- про надання інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Науменку Д.В. щодо стану облаштування дитячих та спортивних майданчиків;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

25 січня проведено перевірку житлово-побутових умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в службі у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та є учнями спеціальної загальноосвітньої школи „Надія“. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь головні спеціалісти відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Корнієнко-Хожай Л.А. та Гуменюк О.В. Перевірено житлово-побутові умови проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стан забезпечення одягом, взуттям, активним дозвіллям, розвиваючими іграми, ставлення піклувальника до дитини, започатковані традиції у сім’ї тощо. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

25 січня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» (просп. Комарова Космонавта, 3), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

25 січня у гуртках естетичного спрямування підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва відбулись майстер-класи з виготовлення «Мудрої сови» з фетру в подарунок на Тетянин день (День студента). Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г.М. та педагоги-організатори підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь керівники гуртків естетичного спрямування та вихованці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського районну міста Києва. Завдання майстер-класу: обучити прийомам роботи з фетром, виховати почуття смаку, розвити моторику, творче мислення, фантазію. Діти відкрили для себе таємниці виготовлення іграшки з фетру, ознайомились з новими техніками шиття, матеріалами та обладнанням. Фетр - простий і зручний матеріал, з якого легко створити подарунок своїми руками. Гуртківці забрали поробки додому, адже їх роботи є чарівним подарунком на свято для рідних і друзів, та звичайно викличуть теплі почуття у них, адже говорять про душевний та індивідуальний підхід до кожного.

26 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

26 січня на вулиці Освіти - на відрізку від вулиці Вузівської до вулиці Кривоноса Максима - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

26 січня у провулку Ковальському - на відрізку від вулиці Металістів до вулиці Смоленської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

26 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) заступник голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєв П.О. провів особистий виїзний прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва. За підсумками особистого виїзного прийому надано протокольні доручення.

26 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

26 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Вокзальна», зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену «Вокзальна», зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

26 січня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

26 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Польової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

27 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

27 січня за адресою: вул. Героїв Севастополя, 42 - на відрізку від вулиці Донця Михайла до вулиці Героїв Севастополя, 35А - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

27 січня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Здоров’я» (вул. Донця Михайла, 17/46) проведено змагання з акробатики серед команд спортивних підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання «Либідь» Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва «Здоров’я» Біла О.В. У заході брали участь керівники гуртків та вихованці спортивних підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. За підсумками змагань членів команд-переможців нагороджено грамотами та медалями. Загальна кількість присутніх - 57 осіб.

27 січня перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Кар’єрної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

28 січня за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач І.В. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей.

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- абетка історичної пам’яті на тему: «Народжена бути єдиною» з нагоди святкування Дня Соборності України (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- день інформування на тему: «На сторожі добутої волі…!» з нагоди 100-річчя від часу проголошення Четвертого Універсалу Української Центральної ради (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- День історичної правди «HOLOCAUST: Трагедія, історія, пам’ять» з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- День слави «Мужність, приречена на безсмертя» з нагоди 100-річчя бою під Крутами (бібліотечні заклади Солом’янського району міста Києва);
- концерт «Викладачі - дітям» (вул. Головка Андрія, 25, Київська дитяча музична школа № 15 ім. В. Щигловського);
- Київський міський концерт-огляд сучасних авторських творів та аранжувань для ансамблів народних інструментів (бульв. Гавела Вацлава, 69, Київська дитяча музична школа № 14 ім. Д. Кабалевського);
- прослуховування щодо участі у Всеукраїнському конкурсі вокального мистецтва «Пісенна Скарбничка» (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- ХХХІ Київська міська відкрита теоретична олімпіада (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- виставка-конкурс робіт з декоративної композиції учнів 7-8 класів на тему: «Зимові візерунки» (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс робіт учнів школи з нагоди святкування Дня Соборності України (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- персональна виставка учня школи Георгія Милібоги за мотивами нідерландського художника Ван Гога (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка робіт викладачів школи (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена