Головна  →  Новини  →  26 січня 2018

У Солом’янській РДА підбили підсумки роботи за 2017 рік

У Солом’янській РДА підбили підсумки роботи за 2017 рік

24 січня у Солом’янській РДА підбили підсумки роботи за 2017 рік. Керівник Солом’янського району Максим Шкуро прозвітував про результати роботи в минулому році та розповів про ключові об’єкти, де вже розпочалися роботи.

За підсумками 2017 року Солом’янський район став лідером серед 10 районів столиці за рейтинговою оцінкою КМДА.

«2017 рік став надзвичайно успішним для Солом’янського району. Відремонтували рекордну кількість об’єктів  – 603. Ця цифра включає і ремонти в 510 житлових будинках. За три роки нашої роботи в половині будинках району замінили вікна на нові металопластикові. Ми ставимо завдання, що всі 100% будинків району повинні бути з новими вікнами, відремонтованими мережами, новими електрощитовими та не мати дахів, що протікають. Ці 4 основні види робіт повинні бути зроблено. Ми йдемо за цим планом і є всі передумови для поступового проведення ремонту житлового фонду», − зазначив голова адміністрації  Максим Шкуро.

За словами керівника району, в 2017 році різні види ремонтів провели в 66 школах і садках, цього року роботи заплановано в 70 закладах освіти.

«Минулого року відкрили нову школу на вул. Яблонської, розпочали будівництво школи № 22 на просп. Відрадному, 36В та дитячого садочка на бульв. Вацлава Гавела, 81А, який простояв занедбаним десятиліття. Триває масштабна  термомодернізація дитсадка на вул. Героїв Севастополя, 40 після якої садочок виглядатиме як новий та матиме найсучасніші енергозберігаючі технології. Це вже третій заклад освіти, де проводяться такі роботи», − зауважив керівник району.

В минулому році завершено ремонт дорослої поліклініки на просп. Комарова, 3. Закуплено нове медичне обладнання, в тому числі сучасний рентген-апарат. Тепер ця поліклініка за зовнішнім виглядом і медичним оснащенням не поступається приватним клінікам. Завершено утеплення фасаду, замінено вікна у поліклініці на вул. Солом’янській, 17. Також оновлено  центральний вхід: сходи, перила, пандус. Відремонтовано всередині приміщення невідкладної медичної допомоги та встановлено новий ліфт. У поліклініці на вул. Гарматній, 36 замінили 60 вікон.

Про хід робіт на інших об’єктах доповіли керівники профільних структурних підрозділів адміністрації.

Голова адміністрації Максим Шкуро дав доручення відповідальним щодо належного виконання Програми соціального і економічного розвитку м. Києва на  2018 рік.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена