Головна  →  Новини  →  28 грудня 2017

У приміщенні Солом’янської РДА заступник голови КМДА Петро Пантелеєв провів підсумкову нараду з питань якості послуг ЖКГ

У приміщенні Солом’янської РДА заступник голови КМДА Петро Пантелеєв провів підсумкову нараду з питань якості послуг ЖКГ

28 грудня 2017 року у приміщенні Солом’янської РДА заступник голови КМДА Петро Пантелеєв провів підсумкову нараду з питань якості послуг з житлово-комунального господарства.

Участь у нараді брали: виконуючий обов’язки голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської РДА Андрій Сидорчук, директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко, представники комунального підприємства «Керуюча  компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва» та житлово-комунальних підприємств інших районів міста Києва, профільні заступники голів районів.

Петро Пантелеєв зазначив, що багато мешканців звертаються із запитанням, чому тарифи за житлово-комунальні послуги збільшились, а якість не змінилась. Для цього потрібно проводити інформаційну роботу, проводити збори з мешканцями. У процесі відкритої і системної комунікації можна досягти: зменшення рівня скарг, що впливають на рейтинг підприємств; залучення мешканців до управління будинками, навчити їх відповідально ставитися до майна; впровадження нових моделей співпраці мешканців та ЖЕД для покращення стану будинків тощо.

За словами заступника голови КМДА, питання стосовно ремонтних робіт, визначене мешканцями як пріоритетне, можна буде вирішити  у рамках програми співфінансування, за умовами якої місто дає 70% вартості робіт, а 30%  збирають самі мешканці.

«Мешканці багатоквартирних будинків зможуть  брати участь у формуванні робіт поточного ремонту в своєму будинку шляхом визначення уповноваженої особи. Крім того, мешканці будь-якого будинку, навіть, де не створено ОСББ, можуть отримати грант від міської влади на проведення капітального ремонту чи термомодернізації, яка складатиме 70% від усієї вартості робіт», - зазначив Петро Пантелеєв. 

Під час заходу заступник голови вручив  керівникові комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району м. Києва» Андрію Солодусі кубок за  зразкову роботу, подякував присутніх  за плідну співпрацю, від імені Київського міського голови Віталія Кличка привітав з наступаючим Новим роком, побажав успіху.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена