Головна  →  Новини  →  18 грудня 2017

Максим Шкуро привітав колектив дитячої музичної школи № 14 із ювілеєм

Максим Шкуро привітав колектив дитячої музичної школи № 14 із ювілеєм

Керівник Солом’янського району Максим Шкуро привітав із ювілеєм колектив дитячої музичної школи № 14 ім. Д. Кабалевського, що на бульв. Гавела, 69.

«Музична школа № 14 – славетний навчальний заклад, вихованці якого достойно виступають і перемагають не лише на українській сцені, але, що особливо приємно, за кордоном. Це  єдиний в Україні навчальний заклад такого профілю, де є циркове відділення. Його вихованці перемагають на престижних міжнародних змаганнях. Але цінність школи не лише в підготовці професійних музикантів, але й у вихованні гарних людей, які приносять багато користі нашому району, місту та державі», − зазначив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро. Він побажав колективу таких же динамічних темпів розвитку та нових перемог.

Понад 2 600 випускників, 300 лауреатів міжнародних, всеукраїнських і регіональних конкурсів, сотні проведених концертів. Такі результати роботи колективу за півстоліття. До ювілею організували свято «Зустріч поколінь», де учні та викладачі представили гостям українські народні пісні, світову музичну класику та циркові номери.

Кращих викладачів Максим Шкуро нагородив грамотами Солом’янської адміністрації.  

Довідково. Розпочавши роботу в 1967 році з приміщення  трикімнатної квартири й 300 учнів, сьогодні школа має сучасне приміщення, де навчається 600 дітей, працює 80 викладачів. У школі працюють відділення: фортепіано, скрипки, віолончелі, бандури, гітари, баяну, акордеону, домри, балалайки, кларнету, саксофону, флейти, труби, вокалу (академічного), образотворчого мистецтва та циркове відділення.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена