КМДА Київська міська державна адміністрація


22 листопада 2017

У Солом’янському районі вшанували борців за незалежність України Дня Гідності та Свободи

У Солом’янському районі вшанували борців за незалежність України  Дня Гідності та Свободи

У День Гідності та Свободи  21 листопада 2017 року в Солом’янському районі відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків і меморіальних дошок борцям за незалежність України. Заходи відбулися за підтримки та участі Солом’янської районної у місті Києві державної адміністрації, Громадської ради при Солом’янській районній у місті Києві державній адміністрації.

До заходу долучилися представники Головного центру зв’язку автоматизації та захисту інформації Державної Прикордонної Служби України: заступник начальника Головного центру зв’язку з персоналу - начальник відділу персоналу, підполковник Ірина Шумська та начальник відділення по роботі з персоналом підполковник Вадим Чекалов.

Присутні вшанували пам'ять загиблих Героїв, які відділи своє життя за незалежність України, хвилиною мовчання біля Меморіальної гільзи у парку на вул. Вінницькій. «Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у військових діях на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструє щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в нашій пам’яті назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь»,- зазначив голова Громадської ради Дмитро Оніщенко. Учасники заходу поклали квіти та запалили лампадку пам’яті.

Олександр Панченко, керівник комітету Громадської ради, учасник бойових дій в зоні АТО, розповів присутнім про історію встановлення Меморіальної гільзи, привезеної зі Сходу країни.

Також квіти поклали до пам’ятних знаків  та меморіальних дошок: Олександру Плеханову, Андрію Мовчану, Андрію Гаврилюку, Андрію Аболмасову, Андрію Цепуну, Сергію Бондареву, Максиму Харченку, Віктору Вишкварку, Олегу Афанасу.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих за волю і незалежність України під час Революції Гідності біля пам’ятного знаку «Хрест», який встановлено на території Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського».

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.