Головна  →  Новини  →  22 листопада 2017

У Солом’янському районі вшанували борців за незалежність України Дня Гідності та Свободи

У Солом’янському районі вшанували борців за незалежність України  Дня Гідності та Свободи

У День Гідності та Свободи  21 листопада 2017 року в Солом’янському районі відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків і меморіальних дошок борцям за незалежність України. Заходи відбулися за підтримки та участі Солом’янської районної у місті Києві державної адміністрації, Громадської ради при Солом’янській районній у місті Києві державній адміністрації.

До заходу долучилися представники Головного центру зв’язку автоматизації та захисту інформації Державної Прикордонної Служби України: заступник начальника Головного центру зв’язку з персоналу - начальник відділу персоналу, підполковник Ірина Шумська та начальник відділення по роботі з персоналом підполковник Вадим Чекалов.

Присутні вшанували пам'ять загиблих Героїв, які відділи своє життя за незалежність України, хвилиною мовчання біля Меморіальної гільзи у парку на вул. Вінницькій. «Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у військових діях на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструє щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в нашій пам’яті назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь»,- зазначив голова Громадської ради Дмитро Оніщенко. Учасники заходу поклали квіти та запалили лампадку пам’яті.

Олександр Панченко, керівник комітету Громадської ради, учасник бойових дій в зоні АТО, розповів присутнім про історію встановлення Меморіальної гільзи, привезеної зі Сходу країни.

Також квіти поклали до пам’ятних знаків  та меморіальних дошок: Олександру Плеханову, Андрію Мовчану, Андрію Гаврилюку, Андрію Аболмасову, Андрію Цепуну, Сергію Бондареву, Максиму Харченку, Віктору Вишкварку, Олегу Афанасу.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих за волю і незалежність України під час Революції Гідності біля пам’ятного знаку «Хрест», який встановлено на території Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена