Головна  →  Підсумки тижня  →  21 листопада 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 13.11.17 по 19.11.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 13.11.17 по 19.11.17 р.

13 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

13 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність опалення у житловому будинку;
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність опалення по стояку в житловому будинку;
- про незадовільну температуру опалення у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про стан відновлення благоустрою території після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про незадовільну температуру гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про відсутність електропостачання у житловому будинку;
- про стан благоустрою прибудинкової території.
За підсумками наради надано доручення.

13 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з першим заступником голови, заступником голови та керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.

Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи господарства Солом’янського району міста Києва в осінньо-зимовий період 2017-2018 років;
- про стан підключення опалення у житлових будинках та об’єктах соціальної інфраструктури в Солом’янському районі міста Києва;
- про стан освоєння капітальних вкладень за 10 місяців 2017 року;
- про стан виконання завдань по набору контрактників на військову службу;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

13 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

13 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) проведено семінар з питань впровадження енергоефективних заходів для представників ОСББ та ЖБК Солом’янського району міста Києва за ініціативи Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Організацію семінару забезпечив начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. У семінарі брали участь: представники Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), начальник відділу по роботі з ЖБК, ОСББ та відомчим житловим фондом управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яресько Г.В., головний інженер КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Смаровоз І.О., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, представники об’єднань співвласників багатоквартирного будинку та житлово-будівельних кооперативів Солом’янського району міста Києва, начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Під час семінару розглянуті питання:
- про практику реалізації конкурсу проектів енергоефективних заходів у житлових будинках ЖБК/ОСББ Солом’янського району міста Києва в 2017 році;
- про співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках Солом’янського району міста Києва;
- про участь у програмі з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках ЖБК/ОСББ Солом’янського району міста Києва за програмою співфінасування (70/30%) в 2017 році.
Учасникам семінару було надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість присутніх - 60 осіб.

13 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Виборзької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

14 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

14 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4А). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

14 листопада проведено перевірку житлово-побутових умов проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів/піклувальників. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брала участь головні спеціалісти відділу по роботі з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Корнієнко-Хожай Л.А. та Гуменюк О.В. Перевірено житлово-побутові умови проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стан забезпечення одягом, взуттям, активним дозвіллям, розвиваючими іграми, ставлення піклувальника до дитини, започатковані традиції у сім’ї тощо. За результатами рейду підготовлено акти обстеження.

14 листопада у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 453А) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“, комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Зацеркляна В.А., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“ Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ Шпильова В.М.
Під час наради розглянуті питання:
- про пілотний проект „Лікар у Вашому домі“;
- про стан виконання Програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017-2021 роки;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

14 листопада у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 4527) відбувся гала-концерт XVIІ районного фестивалю „Барви надій“ творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями, які мешкають у Солом’янському районі міста Києва. У приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації була розгорнута виставка творчих робіт дітей - переможців відбіркового туру фестивалю з різних категорій мистецтва: образотворчого, декоративно-прикладного, фотографії. У святі брали участь: заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району міста Києва Параскева Т.І., професійне журі вибіркового туру районного фестивалю „Барви надій“, директори та представники благодійних організацій, мешканці Солом’янського району міста Києва. Присутніх привітали: Горпинченко О.І., Лактіонова Т.Ю. Під час заходу відбулось нагородження талановитих учасників у номінаціях: виконавче мистецтво, авторська поезія та проза, хореографічний жанр, інструментальний жанр, вокально-хоровий жанр, аудіовізуальне мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, образотворче мистецтво. У святковому концерті виступали діти з функціональними обмеженнями різних вікових груп у вокально-хоровому, хореографічному, декламаційному та жестовому жанрах. Загальна кількість присутніх - 300 осіб.

14 листопада у приміщені підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) відбулася нарада з питання: „Про патріотичне виховання, вивчення та популяризація історії українського козацтва, формування самосвідомості дітей, підлітків та молоді щодо готовності до захисту Вітчизни“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про виховання поваги до Конституції України, законодавства, державних символів - Герба, Прапора, Гімну;
- про нові суспільно-політичні реалії в Україні після Революції гідності;
- про налаштованість на осмислення моральних та культурних цінностей, історії, систему вчинків, які мотивуються любов’ю, вірою, волею, усвідомленням відповідальності;
- про історії українського козацтва, збереження і пропаганду історико-культурної спадщини українського народу;
- про виховання поваги та любові до державної мови;
- про формування моральних якостей особистості, культури поведінки, бережливого ставлення до природи, розвитку мотивації до праці.
Загальна кількість учасників - 35 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

14 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV „Про житлово-комунальні послуги“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 „Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків“;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

14 листопада у приміщенні підприємства „Центр службово-прикладних видів спорту“ Київської міської організації українського фізкультурно-спортивного товариства „Динамо“ проведено змагання з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. та директор підприємства „Центр службово-прикладних видів спорту“ Київської міської організації українського фізкультурно-спортивного товариства „Динамо“ Заіка В.В. У змаганнях брали участь команди юнаків вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, що функціонують на території Солом’янського району міста Києва. Переможці та призери отримали кубки, медалі та грамоти.

14 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

14 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії надано протокольні доручення.

15 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

15 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

15 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

15 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надані доручення.

15 листопада у приміщенні Вищого професійного училища НАУ (вул. Метробудівська, 5А) відбулись змагання з волейболу серед команд юнаків професійно-технічних навчальних закладів, що функціонують на території Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили: заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В. та директор Вищого професійного училища Національного авіаційного університету Коломієць М.І. У змаганнях брали участь команди: Вищого професійного училища будівництва і дизайну, Державного навчального закладу „Центр професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну м. Києва“, Київського вищого професійного училища залізничного транспорту ім. В. Кудряшова, Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, Вищого професійного училища Національного авіаційного університету. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Загальна кількість учасників - 63 особи.

15 листопада у приміщенні Політехнічного ліцею НТУУ „КПІ“ (просп. Перемоги, 37, корпус 7) проведено перевірку стану виховної, профілактичної роботи з учнями цього навчального закладу. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь начальник відділу з питань організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М. та директор Політехнічного ліцею НТУУ „КПІ“ Киричков Ю.В. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів Політехнічного ліцею НТУУ „КПІ“. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

15 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів особистий прийом громадян. У заході брала участь начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. Під час прийому розглянуто звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками особистого прийому надано протокольні доручення.

15 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Кіровоградської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

З 15 по 17 листопада проведені виховні бесіди на тему: „Юні патріоти - майбутнє України“ для гуртківців підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.

16 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

16 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 903 (вул. Солом’янська, 33). У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 903, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

16 листопада у приміщенні науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (науково-методичний центр управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації) відбувся семінар на тему: „Базові принципи психодіагностики постраждалих осіб. Особливості посткризової психологічної діагностики дітей різних вікових категорій“. Організацію заходу забезпечили: начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І. та директор науково-методичного центру управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Судак Л.Р. У семінарі брали участь соціальні педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Солом’янського району міста Києва.
Під час семінару розглянуто питання:
- про фактори ризику щодо особливостей поведінки дітей;
- про загальний стан психіки учнів, сприятливі прогностичні фактори;
- про закономірності психічного розвитку дитини;
- про завдань психодіагностичного дослідження дітей, підлітків та юнаків;
- про методи психодіагностики.
Присутнім надано методичні рекомендації та роз’яснення. Загальна кількість учасників - 31 особа.

16 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Радик В.І., керівники комунальних підприємств, начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо надання пропозицій до Плану заходів на 2018 рік з Національної стратегії оздоровчої рухової активності на період до 2025 року;
- про надання інформації начальнику Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Танцюрі В.А. щодо надання інформації про місцезнаходження осіб, які перебувають на позачерговому квартирного обліку;
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо надання пропозицій для підготовки положення про службу з перевезення осіб з інвалідністю (соціальне таксі тощо);
- про надання інформації директору Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фіщуку А.В. щодо стану виконання протоколу засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28.09.2017 № 34 „Про стан готовності органів виконавчої влади, служб, підприємств, установ та організацій м. Києва до дій в осінньо-зимовий період 2017-2018рр.“;
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо стану виконання протоколу доручень № 003/102 від 15.11.2017, напрацьованих під час засідання оперативного міського штабу з підготовки міського господарства до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

16 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) відбулись урочистості з нагоди святкування Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Організацію заходу забезпечили начальник відділу інформаційних технологій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бурдейн Д.Б. та голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Євдоченко Л.О. У заході брали участь представники підприємств, установ, організацій, діяльність яких пов’язана із забезпеченням виконання покладених на Держспецзв’язок завдань. Загальна кількість учасників - 120 осіб.

16 листопада у приміщенні спеціалізованої школи І ступеня № 324 (вул. Голего Миколи, 8) проведено перевірку роботи адміністрації спеціалізованої школи І ступеня № 324 щодо соціального захисту дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, та організації роботи з дітьми пільгових категорій. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь начальник відділу з питань організації профілактичної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М. та директор спеціалізованої школи І ступеня № 324 Маслова І.Л. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів спеціалізованої школи І ступеня № 32. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

16 листопада заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ (вул. Солом’янська, 17), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

16 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІV кварталі 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Борщагівська, 182В. За підсумками наради надано доручення.

17 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

17 листопада на вулиці Керченській - на відрізку від вулиці Донецької до вулиці Мартиросяна - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (110 машин).

17 листопада на вулиці Козицького - на відрізку від вулиці Єреванської до вулиці Уманської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (125 машин).

17 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

17 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

17 листопада заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8. В об’їзді брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

17 листопада у приміщенні спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 17 (для дітей з вадами фізичного та розумового розвитку) проведено перевірку стану виховної, профілактичної роботи з учнями цього навчального закладу. Організацію заходу забезпечила начальник служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Давиденко В.В. У заході брали участь начальник відділу з питань організації профілактичної роботи служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Троценко Н.М. та директор спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 17 Остапенко Л.І. Під час перевірки обстежено стан організації профілактичної роботи, умови утримання, фізичного і розумового виховання, харчування, забезпечення активного дозвілля учнів цього навчального закладу. За результатами перевірки складено довідку обстеження.

17 листопада у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41) відбувся районний захід з нагоди святкування Дня студента. Організацію свята забезпечила начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В. У заході брали участь: голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шкуро М.Ю., заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І., працівники відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, студенти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації, які функціонують на території Солом’янського району міста Києва. Шкуро М.Ю. привітав присутніх зі святом та нагородила 18 осіб Грамотою голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації із врученням цінного подарунку. Загальна кількість учасників - 30 осіб.

17 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ (вул. Волошина Августина, 2) Показові виступи з бойового гопака гуртківців підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ Григоренко Н.М. У заході брали участь керівники гуртків, гуртківці підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Лідер“ та їх батьки. Мета заходу - інформування про національні види спорту, залучення молоді до козацьких традицій, патріотичне виховання, популяризація здорового способу життя. Юні спортсмени продемонстрували силу, волю до перемоги та любов до улюбленого бойового мистецтва.

17 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Гарматної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

18 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду було надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема: виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, прибирання опалого листя, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

18 листопада на вулиці Стадіонній - на відрізку від вулиці Липківського Василя Митрополита до вулиці Богданівської - відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. В ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (255 машин).

18 листопада у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Олімпік“ (вул. Стадіонна, 13) проведено Змагання зі спортивних танців „Ритми планети“. Організацію заходу забезпечили: начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кустова І.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем проживання „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Олімпік“ Парака І.В. У заході брали участь педагоги-організатори, гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва: „Горизонт“, „Олімпік“, „Здоров’я“, „Старт“ та їх батьки. Учасники продемонстрували такі різновиди танців: брейк-данс, хіп-хоп, ритм-енд-блюз, самба, танго, сальса, ча-ча-ча, румба, пасодобль, джайв. Усі учасники змагань були нагороджені грамотами. Загальна кількість присутніх - 57 осіб.

18 листопада перший заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Козелецької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд. У заході У заході брав участь начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

19 листопада за адресою: вул. Ернста Федора, 14А відбувся районний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Організацію ярмарку забезпечила виконуючий обов’язки начальника відділу торгівлі та споживчого ринку Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ситник К.О. У ярмарку брали участь підприємства торгівлі міста Києва, Київської, Житомирської, Вінницької, Волинської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської, Львівської, Сумської та Хмельницької областей (22 машини).

Також протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено заходи:
- виставка-рекомендація на тему: „Здоров’я, рух, дозвілля“ (вул. Шепелєва Миколи, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- літературна подорож на тему: „Казковий світ Астрід Ліндгрен“ з нагоди відзначення 110-річчя від дня народження шведської дитячої письменниці Астрід Ліндгрен (вул. Єреванська, 13, корпус 1, бібліотека ім. О. Донченка);
- книжково-ілюстративний мікс на тему: „Будуємо замок добрих чарівників“ з нагоди відзначення 110-річчя від дня народження шведської дитячої письменниці Астрід Ліндгрен (просп. Лобановського Валерія, 37, бібліотека ім. М. Бажана);
- інформаційне ревю на тему: „Незабутня чи казкова: Японія несподівана“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- онлайн-подорож на тему: „Пам’ятники Німеччини“ (вул. Героїв Севастополя, 22, бібліотека ім. М. Лермонтова);
- виставка-хроніка на тему: „Майдан. Революція Гідності“ (бульв. Гавела Вацлава, 34, бібліотека ім. П. Вершигори);
- концерт-лекторій на тему: „Навколо світу“ (вул. Головка Андрія, 25, Київська дитяча музична школа № 15 імені В. Щигловського);
- прослуховування учнів школи щодо участі в Х Всеукраїнському конкурсі юних піаністів ім. В. Пухальського (вул. Сім’ї Ідзиковських, 25, Київська дитяча музична школа № 33 ім. В. Пухальського);
- виставка-конкурс витинанок учнів 7-х класів (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка-конкурс на тему „Малюємо музику“ творчих робіт учнів школи (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка кращих робіт учнів 9-х класів на осінню тематику (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1).

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена