Головна  →  Новини  →  17 листопада 2017

18 кращим студентам Солом’янського району вручили нагороди

18 кращим студентам Солом’янського району вручили нагороди

До Міжнародного дня студента голова Солом’янської РДА Максим Шкуро відзначив 18 кращих студентів району, які досягли значних результатів у навчанні та беруть активну участь у громадському житті.

Нагороди та грамоти адміністрації вручили  студентам Національного авіаційного університету, Державного університету телекомунікацій, Національного технічного університету України «Київський політехнічний  інститут імені Ігоря Сікорського»,  Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації НТУУ «КПІ»,  Національної академії внутрішніх справ, Київського національного університету будівництва і архітектури.

«Солом’янський район є одним з найбільш студентських. Саме у нас знаходяться основні та найбільші вищі навчальні заклади Києва.  Сподіваюся, що багато з вас після закінчення навчання залишаться працювати в нашому районі. Адже сьогодні потрібні молоді, висококваліфіковані кадри та свіжий погляд для інноваційного розвитку району», − зазначив голова Солом’янської РДА Максим Шкуро. Керівник району побажав студентам успіхів і нових звершень.

У  8 навчальних закладах III-IV рівня акредитації Солом’янського району навчається близько  67 тис. студентів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена