КМДА Київська міська державна адміністрація


16 листопада 2017

Відбувся заключний гала-концерт «Мрії збуваються» фестивалю «Барви надій» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями

Відбувся заключний гала-концерт «Мрії збуваються» фестивалю «Барви надій» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями

14 листопада у приміщенні Солом’янської РДА відбувся заключний гала-концерт «Мрії збуваються» ХVІІ районного фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Барви надій», що проходить у рамках Київського міського фестивалю «Повіримо у себе».

До участі у фестивалі залучено організації, які опікуються проблемами дітей та молоді з функціональними обмеженнями, Територіальний центр соціального обслуговування населення, школа-інтернат № 17, спеціалізована школа «Надія», Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Солом’янського району міста Києва та Солом’янський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

З привітальним словом виступила заступник голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко. Вона  зазначила, що щорічний  фестиваль сприяє процесу реабілітації та соціальної адаптації дітей та молоді з функціональними обмеженнями засобами мистецтва, пошуку нових талантів, їх підтримку. Це – свято творчості,  свято надії  та віри у власний потенціал. Тільки поєднавши зусилля багатьох дорослих людей, талановиті діти та молодь зможуть повірити у себе і знайти у собі сили для нових досягнень.

Також на 4 поверсі холі РДА розміщено виставку творчих робіт учасників фестивалю.

Переможців районного фестивалю «Барви надій» чекає участь у фіналі ХХVІ Київського міського фестивалю «Повіримо у себе».

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.