Головна  →  Новини  →  13 лютого 2014

Максим Луцький продовжує перевіряти стан дошкільних навчальних закладів району

Максим Луцький продовжує перевіряти стан дошкільних навчальних закладів району

Голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький продовжує роботу з перевірки технічного стану дошкільних навчальних закладів району, які були включені дозагальноміських програм із підготовки навчальних закладів до початку 2013-2014 навчального року.

Цього разу, 11 лютого, керівник району завітав до дитячого садка №225. Разом із директором школи та начальником управління освіти Солом’янського району Галиною Лазарєвою, Максим Луцький знайомився з матеріально-технічним станом садочка: перевірив роботу кухні, укомплектованість гральних кімнат, комфортабельність дитячих спалень та функціонування нових металопластикових вікон.

Голова району також зустрівся із батьками маленьких вихованців садочка та обговорив питання покращення функціонування й розвитку дошкільного навчального закладу, а також відповів на запитання, які найбільше хвилювали батьків.

У дошкільному навчальному закладі №225  під час підготовки   до початку 2013-2014 навчального року влітку було проведено ряд заходів щодо зміцнення його матеріально – технічної  бази: за бюджетні кошти (461 тис. 620 грн.) у рамках загальноміської програми були замінені всі вікна на металопластикові. За позабюджетні кошти проведений ремонт спортивного залу, коридорів, кабінетів завгоспа та директора, капітальний ремонт ганку центрального входу. Придбано технологічне обладнання на харчоблок – 2 електричні плити.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена