Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2017

Українська письменниця Галина Вдовиченко презентує твори в бібліотеках Солом’янського району

Українська письменниця Галина Вдовиченко презентує твори в бібліотеках Солом’янського району

Відомі автори та письменники мають за честь презентувати твори для своїх улюблених читачів безпосередньо в бібліотеках. Так, з 17 по 19 жовтня 2017 року в режимі нон-стоп марафону відбувся цикл зустрічей читачів Солом’янського району з відомою письменницею та журналісткою, переможницею премії «Гранд Коронація – 2015» Міжнародної літературної премії «Коронація слова» Галиною Вдовиченко. Співорганізатором зустрічей виступило «Видавництво Старого Лева».

Марафон розпочався 17 жовтня в бібліотеках: «Солом’янська», імені Івана Світличного, імені Івана Багряного. Відбулась перша київська презентація нової дитячої книги  «36 і 6 котів детективів» (видавництво «Видавництво Старого Лева»). Також цього дня пройшли авторські читання для дорослих в ЦРБ імені Ф.Достоєвського.

18 жовтня в бібліотеці імені О. Новікова - Прибоя відбулося літературне знайомство з книгами пані Галини «Купальниця», «Бора», «Ось відкрита долоня». У рамках загальносистемного проекту формування національної ідентичності "Геном Українця" в  ЦРБ імені Ф. Достоєвського, бібліотеках «Солом’янська» та імені П. Вершигори пройшла презентація книги «Маріупольський процес».

Заключний день марафону став особливим для вихованців спеціальної школи-інтернату № 5  ім. Я. П. Батюка (для сліпих і слабозорих дітей). Бібліотекарі організували читацький рейс до школи, де і відбулась  презентація книги Галини Вдовиченко «36 і 6 котів», яка написана шрифтом БРАЙЛЯ.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена