КМДА Київська міська державна адміністрація


10 лютого 2014

Анатолій Голубченко зустрівся з воїнами-афганцями та учнями гімназії «Міленіум»

Анатолій Голубченко зустрівся з воїнами-афганцями та учнями гімназії «Міленіум»

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко відвідав гімназію «Міленіум» № 318, де зустрівся з учасниками бойових дій громадської організації «Кадетський Гай» та учнями навчального закладу. Подія приурочена до 25-ї річниці виведення радянських військ із Афганістану.

«Наш святий обов’язок – забезпечити належний соціальний захист учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих воїнів. Крім того, ці ж завдання перед нами ставить Президент України у контексті проголошення 2014 року – Роком учасників бойових дій на території інших держав. Ця жахлива десятилітня афганська війна забрала кращі роки молодих хлопців, їхнє здоров’я, тисячі життів, тож ми сьогодні схиляємо голови у пам’ять про тих, хто не повернувся з гарячих точок», – сказав Анатолій Голубченко.

Учням гімназії він побажав, щоб діти ніколи не були ні свідками, ні учасниками жодних бойових дій, воєнних конфліктів. Щоб зростали під мирним небом у любові до своєї незалежної Батьківщини. 

Фотогалерея

http://kievcity.gov.ua/news/13343.html



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.