КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2017

Максим Шкуро привітав освітян району з професійним святом

Максим Шкуро привітав освітян району з професійним святом

До дня працівників освіти в Центрі дитячої та юнацької творчості працівників навчальних закладів району привітали з професійним святом.

«Майже 7 тисяч людей працює в системі освіти району. Найбільша  увага приділяється саме питанням цієї сфери. Розпочинається капітальна реконструкція з добудовою школи № 22 на просп. Відрадному, 36В. Зараз затверджується експертиза проекту та приступаємо до робіт. Завершуємо розробку проектної документації реконструкції ще двох дитсадків: на вул. Генерала Тупикова, 27 та на просп. Повітрофлотському, 40А. Також завершується розробка проекту та розпочинаємо роботи з будівництва довгоочікуваного дитсадка на бульв. Гавела, 81А», − повідомив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро, вітаючи освітян.

За його словами, крім великих об’єктів, які будуються в районі, за декілька років повернулися до нормального обслуговування навчальних закладів. У 66 закладах проведено ремонтні роботи: це заміна вікон, капітальний ремонт фасадів, капітальний ремонт харчоблоків, електромереж та інженерних мереж, пралень, покрівель, вхідних груп, огорож, встановлення стадіонів та спортивних майданчиків. Додатково ще в 13 дитсадках утеплюють фасади, замінюють вікна, дахи, укріплюють фундамент.  

Керівник району подякував освітянам за роботу та побажав натхнення, успіхів і високих результатів учнів.

Педагогам вручили подяки та грамоти, а також традиційно відзначили кращих працівників галузі освітянською нагородою «Педагогічне сяйво» у 8 номінаціях. Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості підготували для своїх наставників креативні творчі дарунки.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.