Головна  →  Новини  →  20 вересня 2017

Від початку року 4824 дитини пролікувалися у київських дитячих санаторіях

Від початку року 4824 дитини пролікувалися у київських дитячих санаторіях

Від початку року 4824 дитини отримали санаторне лікування у дитячих спеціалізованих санаторіях ТМО «Санаторного лікування». У дитячому санаторії «Орлятко» за цей час проліковано 1460 дітей, із яких понад 60% – діти із соціально незахищених родин, діти-інваліди та діти учасників АТО. Про це розповів заступник голови КМДА Микола Поворозник під час робочого візиту до закладу.

«Оздоровлення дітей – один із важливих напрямів роботи столичної медицини, якому міська влада приділяє велику увагу. Цього року на покращення матеріальної бази дитячих санаторіїв територіального медичного об’єднання «Санаторного лікування» з бюджету міста виділено понад 7,5 мільйонів гривень», – зауважив Микола Поворозник.

Заступник голови КМДА розповів, що у 2016 та 2017 роках виділено кошти для покращення матеріальної бази санаторію «Орлятко» на суму понад 2 млн грн.

«Як результат, у липні 2017 року після капітального ремонту розпочало функціонування відділення на 30 ліжок. Цим коштом відремонтовано другий поверх і покрівлю гастроентерологічного корпусу, придбано м’який і твердий інвентар. У відділенні, окрім приміщень для перебування дітей, розміщено кабінети електросну, синглентно-кисневої терапії, кімнату фітотерапії», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, до кінця року заплановано провести роботи з благоустрою території із облаштуванням дитячих майданчиків новим сучасним спортивно-ігровим обладнанням і капітальний ремонт будівлі з облаштуванням приміщень для зустрічей дітей із батьками. Також у найближчій перспективі заплановано капітальний ремонт актової, спортивної зали, будівлі лабораторії (для облаштування ізолятору). 

Джерело: http://kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена