Головна  →  Підсумки тижня  →  15 серпня 2017

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 07.08.17 по 13.08.17 р.

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 07.08.17 по 13.08.17 р.

7 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, під час об’їзду під час якого перевірено стан благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

7 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань аналізу звернень громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва“. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І.
Під час наради розглянуті питання:
- про відсутність гарячого водопостачання у житловому будинку;
- про стан роботи пасажирського ліфта в житловому будинку;
- про відновлення благоустрою території після виконання планових та аварійних робіт на об’єктах благоустрою;
- про стан роботи вантажного ліфта в житловому будинку;
- про стан укладання та ремонту асфальтного покриття;
- про відсутність освітлення у під’їзді житлового будинку через несправність лампочок;
- про стан видалення аварійних, пошкоджених хворобами дерев на прибудинковій території;
- про стан благоустрою прибудинкової території;
- про стан вологого прибирання під’їздів, технічних поверхів, ліфтів у житловому будинку;
- про розгляд звернень громадян.
За підсумками наради надано доручення.

7 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівником апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та керівниками комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про вжиття заходів щодо забезпечення стабільної життєдіяльності Солом’янського району міста Києва, особливо у святкові та неробочі дні;
- про стан благоустрою та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва;
- про удосконалення та оптимізацію структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району міста Києва;
- про життєзабезпечення та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Солом’янського району міста Києва;
- про стан підготовки господарства Солом’янського району міста Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років;
- про стан упорядкування паркування автомобілів на території Солом’янського району міста Києва;
- про стан підготовки до святкування Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України;
- про стан виконання заходів з підвищення ефективності діяльності Центру надання адміністративних послуг Солом’янського району міста Києва;
- про стан роботи у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємствах Солом’янського району міста Києва із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

7 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів прийом керівників підприємств, установ та організацій Солом’янського району міста Києва.

7 серпня начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Виборзької, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд За підсумками об’їзду надано доручення.

8 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, під час об’їзду під час якого перевірено стан благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

8 серпня заступник голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєв П.О. та виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. відкрили сквер на площі Петра Кривоноса після капітального ремонту. У заході брали участь: начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., виконуючий обов’язки директора комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Солом’янського району міста Києва Лукаш О.О., мешканці Солом’янського району міста Києва. На території облаштовано 515 кв. м пішохідних доріжок, 100 кв. м металевої огорожі, 2040 кв. м газону; встановлено 16 лав та 15 урн для сміття, висаджено 140 дерев та кущів хвойних і листяних порід, створено 185 кв. м квітника. Капітальний ремонт зеленої зони став першим кроком у реконструкції всієї площі.

8 серпня начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 905 (вул. Донця Михайла, 15А). Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 905, перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

8 серпня у приміщені Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівництвом комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“, комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ та комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ з питання стану впровадження медичної реформи на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рибак І.В., начальники відділів управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор комунального некомерційного підприємства „Консультативно-діагностичний центр“ Зацеркляна В.А., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1“ Сваток А.С., директор комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ Шпильова В.М.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання заходів щодо підготовки закладів охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр. та отримання Актів готовності об’єктів до опалювального сезону;
- про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до КБУ „Контактний центр міста Києва”, в управлінні охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

8 серпня перший начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, під час якої перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

8 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про стан виконання Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання Закону України 24.06.2004 № 1875-IV „Про житлово-комунальні послуги“ (зі змінами та доповненнями);
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 „Про затвердження Порядку списання багатоквартирних будинків“;
- про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

8 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії надано протокольні доручення.

9 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, під час об’їзду під час якого перевірено стан благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

9 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, під час якої перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

9 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі. За підсумками об’їзду надані доручення.

9 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд,під час якої перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

9 серпня начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Метробудівської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд За підсумками об’їзду надано доручення.

10 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, під час об’їзду під час якого перевірено стан благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

10 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, зал засідань, каб. 459) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів засідання оперативного штабу з питань підготовки господарства Солом’янського району міста Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Устинович Т.Л., начальник управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., виконуючий начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районноїв місті Києві державної адміністрації Рибак І.В., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткач А.Г., працівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд на них Солом’янського району м. Києва“ Климов О.С., виконуючий обов’язки директора комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Солом’янського району міста Києва Лукаш О.О., головний інженер КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва” Смаровоз І.О., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва, представники РТМ ПАТ „Київенерго“ та інспекції Держенергонагляду в місті Києві.
Під час засідання розглянуто питання:
- про стан підготовки господарства Солом’янського району міста Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років;
- про стан виконання заходів з підготовки господарства Солом’янського району міста Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та кількість отриманих актів готовності.
Виступили: Бялковський В.В., Брейда О.А. Смаровоз І.О., Климов О.С., Лукаш О.О., Кухарєва Н.І.. Устинович Т.Л., Рибак І.В., Крупенькін А.І., Ткач А.Г., керівники комунальних підприємств, представники ПАТ „Київенерго“. Загальна кількість учасників - 25 осіб. За підсумками наради надано протокольні доручення.

10 серпня начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 906 (вул. Виборзька, 42), під час якої перевірено стан робіт щодо прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

10 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У заході брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., начальник відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І., начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Радик В.І., керівники комунальних підприємств, начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації директору Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати одноразової матеріальної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми;
- про надання оперативної інформації директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Науменку Д.В. щодо стану виконання заходів з підготовки до опалювального періоду 2017-18 років у Солом’янському районі міста Києва;
- про надання інформації першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Плісу Г.В. щодо стану виконання протоколу доручень № 34, напрацьованих під час наради з обговорення питань життєдіяльності міста Києва 19.07.2017;
- про організацію роботи із зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
За підсумками наради надано доручення.

10 серпня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ (вул. Солом’янська, 17), в якому брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рибак І.В. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

10 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва в ІІІ кварталі 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. і замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами та доповненнями) щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Борщагівська, 182В. За підсумками наради надано доручення.

11 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, під час об’їзду під час якого перевірено стан благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

11 серпня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 235) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

11 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів виїзну перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

11 серпня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, які відкрито у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8. В об’їзді брала участь виконуючий обов’язки начальника управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Рибак І.В. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

11 серпня начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Білецького Академіка, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд За підсумками об’їзду надано доручення.

12 серпня начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, під час об’їзду під час якого перевірено стан благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

12 серпня начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Новопольової, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд За підсумками об’їзду надано доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена