Головна  →  Новини  →  5 лютого 2014

Максим Луцький зустрівся з лідерами учнівського самоврядування школи № 54

Максим Луцький зустрівся з лідерами учнівського самоврядування школи № 54

4 лютого голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький зустрівся зі старшокласниками середньої загальноосвітньої школи № 54 – відмінниками у навчанні, активними учасниками шкільного руху. Участь у розмові також взяли  начальник  управління освіти Солом’янської  РДА Галина Лазарєва та директор школи Ольга Ковальова.

Учні розповіли Максиму Луцькому про культурне, спортивне, наукове життя рідної школи, здобутки їхнього навчального закладу, поділилися планами щодо вибору майбутньої професії та разом із очільником району обмінялися думками стосовно політичної ситуації в країні, обговорили питання доцільності української євроінтеграції.   

Максим Луцький висловив особисті міркування стосовно майбутнього фаху школярів, надав необхідні учням поради та запропонував організувати екскурсії до провідних вищих навчальних закладів району для ознайомлення майбутніх студентів із роботою та структурою університетів. Пропозиція була сприйнята з особливим ентузіазмом.

По закінченню зустрічі керівник району подякував учням за цікаву розмову та, у свою чергу, отримав запрошення від школярів відвідати їхній навчальний заклад.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена