Головна  →  Новини  →  19 липня 2017

Максим Шкуро: «У більшій половині житлових будинків району вже виконано різні види ремонтних робіт за три роки»

Максим Шкуро: «У більшій половині житлових будинків району вже виконано різні види ремонтних робіт за три роки»

У більшій половині житлових будинків району вже виконано різні види ремонтних робіт за три роки. Цього року ремонти проводяться в кожному третьому будинку району.  Про це повідомив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро під час апаратної наради, яка відбулася 18 липня в Солом’янській  адміністрації.

«Ми поки що відмовилися від проведення косметичних ремонтів під’їздів,  поки не  завершимо функціональний ремонт  житлових будинків. Це ремонт дахів, заміна електрощитових,  комунікацій у підвалах. Головний акцент робимо на встановленні енергозберігаючих, металопластикових вікон. У 2017 році різні види робіт виконуємо в 385 житлових будинках району із 1168 у районі. Це фактично у кожному третьому будинку району. В минулому році проведено в  379 будинках, у 2015 − 106, тоді як у 2013 році − лише в 13-ти», − зазначив керівник району Максим Шкуро.

Під час апаратної наради обговорили підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік за І півріччя 2017 року. Ще одним питанням порядку денного стало питання підготовки навчально-виховних закладів до нового 2017-2018 навчального року.

Начальник відділу економіки Марина Барбазюк поінформувала про фінансування програми та її виконання розпорядниками коштів. Заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Олександр Сидорук розповів про хід ремонтів у житлових будинках району. За його словами, уже виконано роботи в 147 будинках із 385 запланованих, в роботі перебуває 26 будинків.

За результатами апаратної наради голова адміністрації Максим Шкуро дав доручення відповідальним структурним підрозділам щодо вирішення проблемних питань і вчасного завершення усіх запланованих робіт.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена